Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 07:23 AM   #9 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Sevgili fgceker,

Benim için gecenin ortasından da geçkin yine epeyce vaktinizi ayırmışsınız.Ne diyeceğimi bilemeden sadece teşekkür etmek istiyorum.
"İlk paylaşımlarınızı hatırlıyorum; insanlarla 3-5 kişinin olduğu ortamda onlarla konuşmak anlaşılmak istiyorum ama bunu yapamıyorum geri geri kaçıyorum diyordunuz..."

Bunu şu manada söylemiştim.Çekingenlik, utangaçlık, kendine güvensizlik yüzünden sadece sıradan konulardan bile konuşamamak gibi..Bu tür konuları zaten bugüne kadar hiç kimse ile paylaşmadım.Bir de burada tamamen sanal bir ortamdasınız Sadece bir nikinizle tanınıyorsunuz.Bu da insanlara biraz daha cesaret veriyor.Eğer insanlara fotoğrafını koyup gerçek kimliğini yazmıyanlar forumda yazı yazamaz denilseydi elbette bu kadar katılım olmazdı.Olsa da insanlar bu derece rahat içlerini dökmezlerdi.Bu yönü ile de artılarının yanında eksilerinin de olduğunu düşünüyorum ben.Yani hala bir saklanacak tarafınızın olma isteği gibi.
Bunu da aşmak istiyorum aslında.Ama google da adınızı soyadınızı yazıp arattığınız zaman herşeyiniz dost düşman tarafından öğrenilebiliyor.Bu yüzden yazmama taraftarıyım.
MP3 ler içim olumsuz bir düşüncem yok.Neticeleri ile ilgili yazılan yorumları okuyorum.Yüzde doksandokuz olumlu şeylerden bahsediliyor ve bende böyle bir netice alacağımı umuyorum ama bendeki katmanlaşmış kemilkeşmiş düşünce ve inançların kırılıp erimesini de hemen bir iki günde gerçekleşmesini beklemiyorum.Sabırla o hissedilenleri bende hissedebilmek için dinlemeye devam ediyorum.Yan etkiler olmadı ama sanırım herkeste olacak diye de birşey yok.
Allah razı olsun jardeşim.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla