Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 02:47 PM   #105 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Sonunda gelebildim, çok ihmal ettim biliyorum günlük, özür diliyorum senden. Tek tek yazmalıydım belki de yaşadıklarımı, ama böyle olmasının elbette bir sebebi vardır, geçiş sürecini bir anda yaşamam gerektiğindendir. Belki de okul çok yoğun olduğu içindir Yok tamam cıvımıyorum. Çekim yasası tecrübelerimi sayamıyorum artık, bu biraz da farkındalıkla ilgiliymiş, olmuyor çalışmıyor demek yerine geçmişte düşündüklerini hatırladığın zaman kalakalıyorsun, evet bunu ben istemiştim diyorsun. Hatırlamak zor olan, çabuk unutuyoruz, çalışmıyor zannediyoruz. Her şey yoluna girdi mi? Hayır. Hala gerçekleştiremediğim, daha doğrusu süreci devam eden diyelim :) şeyler var. Ama şimdiye kadar cesaret edemediğim şeyleri bir bir gerçekleştirebildim, bunlar çekirdek inanç çalışmasında keops'a yakındığım şeylerin neredeyse hepsiydi :D neredeyse diyorum, hala yoluna girmeyi bekleyen şeyler var. İnsanoğlu doyumsuz, hep fazlasını isteriz biz, ilerlemek isteriz :) Aman anlatacaklarım varken felsefe yapmaya başladım :D Neyse tekrar merhaba günlüğüm :)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla