Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 06:25 PM   #12 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
Mutluyum mutluyum mutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başımıza gelen herşeyi ama herşeyi iyi yada kötü herşeyi, hayatımıza çeken biziz. İç dünyamız ve duygularımız ruh hallerimiz değiştikçe hayatımızda değişecektir.
Diyelim ki mutsuzsunuz ve hayatınızdan memnun değilsiniz, şükür duyguları içinde değilsiniz. İç dünyanız ve duygularınız böyle olunca evren iç dünyanız için kanıtlar yaratmaya başlar. Artık şöyle diyebilirsiniz, mutsuzum çünkü beni mutsuz eden şey şu, hayatımdan memnun değilim şu olaydan dolayı" evren sizin için kanıtlar yaratmaya başlamıştır. çünkü o her zaman bize "dileğin benim için emirdir" der. Hastalıklar, istenmeyen olaylar, sıkıntılar, vs yaratmaya başlar.Ve içinizdeki duygular artmaya devam eder. bu bir kısırdöngüdür ve bu kısırdöngünün kırılması gerekir.
tam aksine iç dünyası mutlu bir insanı düşünün. evren ona da "dileğin benim için emirdir" diyecektir. Ve onun içinde kanıtlar yaratmaya başlayacaktır. onu mutlu edecek kanıtlar. ve içindeki mutlu ve olumlu duygu ve ruhhalleri artmaya devam edecektir.

değişim bir anda olacak birşey değildir elbette. yılların birikimiyle oluşmuş ve katılaşmış duyguları bir anda yok etmek mümkün olmayabilir. değişim ağır işleyen ve zaman alan bir süreçtir.

Herşey gönlünüzce olsun...
Sevgili Mutluyum mutluyum mutlu,

Sanırım haklısınız.Düşünüyorum düşünüyorum benim yaşantımda hep olumsuzlukların olmasının başka bir sebebini bulamıyorum.
Önümde çok zor ve uzun bir süreç var bunu biliyorum.Buna hazırlıklıyım.En azından bunu başarmak için gerekli gücü kendimde görüyorum.bu da beni sevindiriyor.
Sizden ricam nereden başlamam gerekiyor yani hiç mutlu olmadığım halde ben mutluyum diyerek mi başlamalıyım.İnanmadığım bir cümle ile başlamak ne derece sağlıklı olur.Sanırım mutlu olacağım diye başlamam gerekiyor.Bu konuda siz ve bilgisi olan diğer arkadaşlarım bana yol gösterirseniz sevinirim.
Burada herkes öylesine güzel ki.Sanki bir başka dünyada veya bir başka boyutta gibi hissediyorum.Çünkü dünyada bu kadar güzel insanı bir arada görme fırsatım hiç olmadı.Herkes ama herkes gördükçe en azından bir "hoşgeldin" diyerek iyi dileklerini iletiyor.Daha katılalı iki gün oldu o kadar çok olumlu şeyler yazdınız ki hepiniz.Artık yalnız olmadığımı fark ettim.Bu kadar kötülüğün içinde güzel insanların,düşünce elini uzatanların da hala var olduğunun farkına vardım.
İyi ki varsınız.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla