Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 10:57 PM   #46 (permalink)
Lorennao7
Teğmen

Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevap cevap cevap Benim yazacaklarımdan sonra günlüğün okunmaz hale gelebiliiiiirrr Hadi başlayalıımm

Hayat kadar ilginç birşey yoktur herhalde.

Eveeett, belki de yoktur ama bence ölüm hayattan daha ilginnnçç

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi?

Bu sözüne tamamen katılıyorum. Bizi biz yapan şeyler yaşadığımız her şey çünkü senin, benim varolmamızı sağlayan şeyler de yaşadıklarımız Eee, burad araya ruh muh da giriyor. Mesela Rushmore Kayalıkları. Onları ünlü yapan, heykeltraşlar, mühendisler ve para Rushmore dağını Rushmore dağı yapan rushmore dağının kendisi değil, başkaları Ama Bilgeyi bilge yapan, beni de enes yapan benim, sensin, biziz Etrafımızdan etkilensek de son karar bizim :) Belgin ablacıım kulakların çınlasın, hepimiz kendi imparatorluğumuzun şovalyesiyiz

Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Kazanılıyor Yeter ki insan kendini masum olabileceğine inandırsın, buna gerçekten kalpten inansın, aynı zamanda dün yaptıklarından dolayı kendini suçlamaktan vazgeçsin, aynaya baktığı zaman alnındaki çizgilerde bile sürekli eskide kalmış kötü şeyleri gören, karamsar, umutsuz biri olmasın. Evet, insan anı yaşadıktan sonra sadece masumluğu değil, birçok duyguyu da kazanabiliyor Ben denedim, öyle

Yanlış anlamayın hala mutluyum ama sorgulayıcı tarafım ön planda bu gün (:

Birşeyleri sorgulamam gerekti (: Size soruyorum ;

Kendini sorgulamak kendine güvenmemekmidir ? Değildir diyorsanız madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendinizde neyi sorguluyorsunuz ?

Efenim bencee,, kendini sorgulamak bi yere kadara iyi oluyor amma velâkin işin içine 'kendini suçlayarak sorgulamak' girince özgüven namına tutuklanıyoruz Hepimiz yanlış yapıyoruz, bazen bunlarla çevremizdekileri, çoğunlukla kendimizi üzüyoruz. Belki de bunları bir daha yapmamak, ne çevremizi ne de kendimizi üzmemek için sorgulama yapıyoruzdur Şöyle bi örnek veriyim. . Misal; Sony geçen gün binlerce bilgisayarını ısınma sorunu yüzünden geri çağırmış. Mesela bu bir sorgulamadır: Ben nerede yanlış yaptım? Haa, burada ne yapabilir, kendini suçlayabilir. Lan Sony, adam gibi bilgisayar üretemedin. Bittin oğlum sen. Bi daha kimse yüzüne bakmaz. Bırak bu işi deyip işi bırakabilir Ama onlar ne yapıyor?? Kendilerini suçlamak yerine önce sorguluyorlar, sonra doğan kötü sonuçları telafi ediyorlar. Böylece hem kullanıcıları zarar görmüyor, hem de itibari pekişiyor. Bakan diyor ki, vay bee!! Adam müşterisini ortada bırakmıyor. Ben dedim şahsen

Yada unutun bunu :D Kendinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Ya buna cevap bulamadım

Yada bunuda boşverdim :D aşk yalanmıdıııııııııııııııııııııır :D Evlilik aşkı bitirirmi :D of of saçmaladım iyice :D sustum ben :D

Derin konu bu Aklım ermayûr

Bu günü anlatan kelimemiz '' Sorgulayan ve sorgulanan '' :D

Son olarak bence insanların saçmalama hakkı var ve bunu gün içinde sınırsız kullananlar bir süre saçmalamamaya mahkum olmalı, saçmalamaktan dolayı kendini susturanlar () diğerleri sustukça saçmalamak zorunda olmalı Hadi hep beraber saçmalayalımmm

Saçmaladım, susuyorum
Sorularımın hiçbirine cevap beklemezken hepsine cevap aldım bu süper birşey :D Çok yardımcı olsun saol :D

Neftii evet mutlaka büyüksündür benden :D en genç üye benim :D

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla