Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 11:51 PM   #7 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İnsanın çocukluğu tüm hayatı.Bunu biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum

Alıntı:
Elektra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle hayata bağlı bir karaktere sahip olmanıza rağmen karşınıza hep olumsuz insanlar çıkmış, ailemizi değiştirmemiz mümkün değil elbette, belli bir ömrü ailenizle beraber geçirmişsiniz ve sizi bu yaşınıza kadar getirmişler. Bundan sonra karşınıza çıkacak insanları siz belirleyecektiniz fakat tam belirleyememişsiniz. Eşinizle flört döneminiz yeterince uzun değildi sanırım, yoksa insanlar evlenince değişip surat asmaya ve somurtmaya mı başlar? :) Daha iyi tanıma fırsatı yakalayabilseydiniz, sizde iyi ve gönlünüze göre bir evlilik yapabilirdiniz çünkü hayatta mutlu olmak için insan işini,eşini ve arkadaşını doğru seçmeli. Bu üçü önemli. Olan olmuş fakat sizde bu hayata bağlılık yeniden yeniden canlanma hevesi ve isteği varken, hayatınıza pozitif insanları çekmemeniz mümkün değil. En başta pozitif insanlarla dolu bir siteye geldiniz, el birliğiyle daha huzurlu ve mutlu nasıl olabiliriz keşfedicez. Yalnız ben ufak tefek cadılık yapar çemkiririm bana dikkat edin Aramıza hoşgeldiniz. İyi paylaşımlar diliyorum
Sn Elektra,

Haklısınız hep deriz ya şimdiki aklım olsaydı diye.Yapılan hatalar pahalıya da malolsa hep tecrübesizlik ve bilgisizlikten kaynaklanıyor.Olan oldu bir kere.Şimdi bundan sonra neler yapmam gerektiğini düşünüyorum.Daha doğrusu şu günlerde sağlıklı düşünemiyorum.Bu duygularla karar vermek istemi,yorum çünkü sağlıklı olmıyacağını biliyorum.O yüzden dinlemedeyim.Yorumsuz dinliyor sakinleşmeyi bekliyorum.Daha sonra hayatıma yön vermek için karar aşamasına geçeceğim.Herşeyden önce bu sitede olmak şu günlerdeki en büyük kazancım.Sizşer gibi pozitif insanların olduğunu görmek çok güzel.Uyarınızı dikkate alıcam emin olabilirsiniz :)

Allah yar ve yardımcımız olsun.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla