Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 12:00 AM   #14 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Karavan;

Sanırım mutlu olacağım diye başlamam gerekiyor.

Yazmışsınız.Niyetiniz gerçekten çok güzel ama bizim site içerisinde sürekli konuştuğumuz bir konu var.Cümlelerimizi kurarken çok dikkat etmeliyiz,çünkü onlar yarın gerçeğimiz olurlar,o gerçekte bizim kaderimizi yaratır. Bu yüzden bir cümle kurarken eğer geniş zaman kullanırsak evren onu ne zaman yapacağına bir türlü karar veremediği için hep o eylemin gerçekleşmesi gelecekte bilmediğimiz bir zamanana kalır O yüzden bizler hep cümle kurarken o eylemi yapmışız ve eylemin sonuçlarını görmeye başlamışız gibi yaparız.
Şöyle bir örnek vereyim;Mutlu olacağım -gelecekte belirsiz bir zaman- yerine mutluyum,her geçen gün bu mutluluğum katlanarak artıyor diyebilirsiniz
Sevgili fgceker,

Ben bu konuyu bilmiyorum sadece düşündüğümü aktardım ama izahınız mantıklı geldi. Haklısınız.O yüzden bundan sonra kullanacağım kelime "MUTLUYUM" olacak.

Ben mutluyum sevgili fgceker ve yaşadığım sürece bu hep böyle olacak.Olmak zorunda.Çünkü ben mutlu olmayı hak ediyorum.

Burada bana herkes elinden geldiğince dili döndüğünce yardımcı oluyor.

Her biriniz benim için çok özelsiniz.İyiki varsınız.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla