Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 12:46 AM   #8 (permalink)
pff_xP
Teğmen

pff_xP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pff_xP will become famous soon enoughpff_xP will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü--

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzelim öncelikle aramıza hoş geldin

Doğru bir yerde ve doğru insanların arasındasın. Telkinlerini dinlemeyi lütfen bırakma etkilerini gördükçe ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın.

Okumaya vaktin olması bence çok güzel bir şey hele birde okumayı ve yeni şeyler öğrenip onları hayatına uygulamayı seviyorsan o kitaplar tadından yenmez olurlar

Okumak okudukça yeni ufuklara yelken açmak inan bana insanı o anki sıkıntılarında uzaklaştırıyor ve beynimizin mutsuzlukla ilgili paranoyalar üretip kendimizi içinde bulunduğumuz durumdan daha da çıkılamaz bir hale sokmamıza engel oluyor.

Belli bir süre kendini kitapların eşsiz dünyasının kollarına bırakabilirsin bence. Forum bölümünde kitaplarla ilgili bir bölüm var.Orada eminim ki ihtiyacın olacak sana cevap sunabilecek pek çok kitabı bulabileceksin.İstersen oraya bir göz at ve beğendiklerin varsa içlerinde üzerlerinde seninle fikir alışverişi yapabiliriz ve içlerinden sana öneriler sunabilirim.Orda yazan çoğu kitabı okudum okumamış olsamda eminim okuyan üyelerimiz sana seve seve yardımcı olacaklardır.

İyiki varsın ve İyiki aramıza katıldın.
Her geçen gün sevincin katlanarak artsın

teşekkür ederim :))

telkinleri bırakmayı düşünmüyorum.umarım etkilerini en kısa zamanda göreceğim :))

kitaplara bayılırım,sürekli okurum.öğrenmeyi,yeni şeyler tatmayı,hayal etmeyi çok severim.benim için farklı birşey değil kitap okumak.
alışkanlık.yemek gibi,içmek gibi...

ancak bir süre sonra insan farklı şeyler arıyor