Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 12:53 AM   #18 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Bugün suçluluk ve ego mp3 lerini dinlemeye başladığım üçüncü gün.Günde ortalama onbeş saat ve üzeri dinliyorum.Dediğim gibi bende baş ağrısı ve mide bulantısı gibi şeyler olmadı.Kendimdeki değişiklikleri fark etmeye çalışıyorum.
Umarım yakın zamanda olumlu birşeyler yazmaya başlarım.
Burada olmak bana çok iyi geliyor.
Burada kendini daha iyi hissediyorum.Sanki dünyadan uzak gerçek alemin dışında menfaat çatışmalarının olmadığı huzur dolu bir ortam burası benim için.Herkes birilerine yardım yarışı içinde,herkes pozitif ve elini karşılıksız karşısındakine uzatabiliyor.Bu durumu biraz yadırgasam da yavaş yavaş alışmaya başlıyorum.
Geleceğin getirecekleri konusunda çok katı olumsuz düşüncelere sahiptim.Şimdilerde çok iyimserim diyemesemde o katılığın sanki yumuşamaya başladığını hisseder gibiyim.En azından yaşadığım olumsuzlukların sebebinin kendim olduğunu kendi olumsuz düşüncelerim olduğunu biliyorum artık.Bu da düzelme konusunda iyi bir başlangıç noktası benim için.İki gün gibi kısa bir sürede burada çok şey öğrenmeye başladım.Devam ettikçe daha da aydınlanacağım ve bu aydınlık bana yol gösterecek.Buna inanıyorum.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla