Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin... hepinize çok teşekkür ederim.destek olduğunuz için.bilmiyorum duygular iyi oldu mu hayatta sanki iyileşiyor.dün dedim ya size içimde bir umut taşıyorum olumlama yapıyorum diye.dün erkek arkadaşım aradı.telefonu çalmış ben arıyorum sanmış,bakmış annesi sonra beni aramış.içinden gelen bir "canım" kelimesiyle konuşuyor.bende normal konuştum yani acıtasyon yapmadım,çok normal konuştum.umarım bu onun için bir bunalım sürecidir ve atlatır.kimse inanamıyor bende dahil olmak üzere,ayrılığımıza:)ben en azından sakinim ve olumlama yapıyorum.sosyal hayatımı bırakmıyorum zorluyorum kendimi.planlar yapıyorum.dün arkadaşlarımlaydım,bugün yine arkadaşlarımla gezeceğim akşam iş çıkışı. ve fotograf çekeceğim:) allahım bizim birarada olmasını istiyorsa zaten biz bir araya geleceğizdir.kendimi telkin edip güçlü tutmaya çalışıyorum.hepinze sevgiler.
mustang ablacım olumlamalarımı düzeltebilir misin?nasıl yapardın sen olsaydın???sevgiler...(hızlı cevaptan yazarken ikon koyamıorum:( ) |