Cevap: Ben YANILMIŞIM :((( Merhaba arkadaşım insanoğlu o kadar güçlü ki her şeyin üstesinden geliyor. Ama şunu unutma derim sen kendini anlattın ama anlattıkların eşine farklı yansımış olabilir , aynı şey onun içinde geçerli. Belki sende onu yanlış anlamışsındır. Evlilik terapistine gitmeyi önersem, dışardan daha objektif bakan bir göz durumu daha iyi hale getirebilir. Biz denedik 2 yıllık evlilikte ki hala da gidiyoruz meğer diyorum ne kadar farklıymış demek istediklerimiz ve anladıklarımız... Eşimin her dediğini yaptım ben huzurumuz bozulmasın diye hep alttan aldım ama o bu durumdan hoşnut olmadığını psikologta söyledi, itiraz etmiyor , benimle tartışmıyor . Tartışsın ve itiraz etsin yapmak istemediklerine dedi... Şimdi bunu yapmaya çalışıyorum . Ayrıca birbirimizle konuşamıyormuşuz onu farkettik ... Şimdi ne düşünüyor ne hissediyorsak söylüyor anlaşmaya çalışıyoruz. Tartışın dedi terapist sonuca varması gerekmez dedi... Tavsiye ederim , sen o zaman daha çok kendin oluyorsun. Üstelik ben 1 yaşında yakışıklı bir prensin annesi olarak daha da güçlüyüm şimdi... ;) |