05-07-2010, 03:01 PM
|
#9 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İnsanın çocukluğu tüm hayatı.Bunu biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum Merhabalar Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz.. Ben mesajınızdan alıntı yaparak cevaplamak istiyorum müsaadenizle.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgi göremedim ve veremiyorum.Olmayan birşeyi vermek mümkü mü? | Sevgi görememek içsel boşluklar oluşturduğu muhakkak. Ancak bu boşlukları kendimizi severek doldurabiliriz. Kendimizi severek, değer vererek..Önce kendinizi sevmekle başlayabilirsiniz.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Surattan,sorundan,kavgadan nefret eder birisi olarak evlendim.Ve o sevmediğim asılmış,memnuniyetsiz bir surat başka bir kimlikle bu defa eşim olarak karşıma dikiliverdi | Nefret ettiğiniz, yaşamınızda olmasını istemediğiniz için bu özellikleri taşıyan birini yaşamınıza çektiniz. Sizden yayılan enerji kendi frekansındaki enerjiyle buluştu çünkü.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Kafamdaki olumsuz düşüncelerle (Bu şartlarda olumlu düşünebilmeyi başarabilmek mümkün olmuyor) | Öncesi için bunu söyleyebiliriz belki ama artık mümkün.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
İnternet dahil iptal edip kendimi herşeyden izole etmiştim.Çok daha kötüye gittiğimi gördüm ve yeniden internet bağlattım. . | Yeniden başlayabilmeniz için yaşanması gerekli olan bir süreçti ve yaşandı.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Umarım bu durumumdan kurtulabilirim. | Bu durumdan kurtulmayı gerçekten istiyorsanız bunu başaracağınızdan hiç kuşkunuz olmasın sevgili Karavan.. Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Hayata bağlı birisi olarak böyle yaşamak gerçekten zor.Nasıl altından kalkarım bilemiyorum ama bir şekilde bunu başarmam lazım. | Telkinleri dinleyerek, olumlamalar yazarak ama herşeyden önemlisi kendinizi sevmeye başlayarak ve de yalnız olmadığınızı unutmayarak çok kısa sürede başaracağınıza inanmalısınız.. Eğer kabul ederseniz bizler yol arkadaşlarınız olarak daima buradayız.. Sevgi ve saygılarımla |
| |