Konu: umutluluk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 11:22 AM   #37 (permalink)
umutluluk
Teğmen

Tesekkür: 53
87 Mesajinıza toplam 402 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umutluluk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: umutluluk

Şükürler olsun yeni bir güne daha gözlermizi açtık..dün kendimden bşka kimseye ihtiyacım olmadıgnı anladım ve kendime güvendiğimi farkettim azda olsa :) benim mutluluğumun baskasının hareketlerine bağlı olmadıgnıda kavrıyorum..sıkılsamda herşey çok güzel hiçbi sorunum yokk çok şükür. bu çok güzel bir duygu simdi ise günlerimi dolduracak bişeyler bulmam ve boş durmamam lazım işe girecektim hazırdı ama arkdasımın daha çok ihtiyacı vardı o işe ve onun girmesini sağladık..bulursam iyi bi yer bende baslıcam ama zor gibi zaten küçük biyer çalşmaya mekan da yok.en iisii kitap okumak yava yavas geç kalmış olsamda alışkanlık haline getirmeye basladım kitap okumayı. uçuk kaçık gerçekten öte hikayeler romanlar değilde daha çok bana bişeyler katacak okuduğumda mutlu olacağım vay be diyeceğim kitapları okumak istiyorum :) kendimi heryönde geliştirmek istiyorum ama boş anaları dolduramıyorum..bütün arkadaslarım byerlere gidiyoor kaldım buralardaa bütün günlerim boş okul açılana kadar ve çok iyi degerlendirmem lazımmmmm..