tipitip çok güzel ifade etmişsin kendini!..ne güzel istediğin hayatı grçekleştirmeye çalışmak ve gerçekleştirmek!..ben de iki sene önce sınavı kazandım(öss),fizik bölümüne yerleştim bi sene okudum ancak o bölümde kendi geleceğimi göremiyodm zaten tercih hatasıyla oraya terleşmiştim.sürekli bırakacam deyip duruyodm..psikolojim berbattı tabi..iki sene kayıp düşündükçe daha kötü oluyodm..sonra kendime söz vrdim sevmediim istemediğim mesleği yapmayacam tekrar sınava hazırlanıp istediğim bölümü kazanacağim diy..DİŞ HEKİMLİĞİ tek hayalim di benm..bi sene hiç durmadan bıkmadan onca sıkıntıya tersliğe inat çalişiyodum,bunu yapmam lazım çünkü istiyorm ve yapacağim ben dahil çeevremdeki herkes bekliyor o perfonmansı ya olacak ya olacak..ilk sınava girdim tam bir hayal kırıklığı yapamadım onca çaba boşuna mı okulu boşuna mı bıraktım..kendime güvenm tamamiylen tükendi..ama yine yılmaddım iki sınav daha var öümde(yeni sistem) hem önemli olan o iki sınav dedim ve başladım çalişmaya,girdim iki sınavım da(ALLAH'ima şükürler olsn)iyi geçti...şimdi hepiniz o mutlu sonu bekliyosnzdur...ama daha belli değil maalesef sonuçları merakla ama umutsuz bekliyorm...şimdi benm söylemek istediğim;istemek diyorsunuz sadece istemekle azmetmekle olmuyo maalesef..ŞANS işte herşeyin çözümü o bence..o an yannda olacak insann..