Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 01:15 AM   #8 (permalink)
zümrütü anka zen
Teğmen

zümrütü anka zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 472
157 Mesajinıza toplam 698 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zümrütü anka zen will become famous soon enoughzümrütü anka zen will become famous soon enough
Standart Cevap: istekleriniz edikkat edin

merhaba ,yazılarınızı okudum ..
etkilenmemek mümkün değil..
diliyorum ,yaşamın her karesinde başarılarla dolu bir hayat ve yaşamı huzurla geçireceğiniz ve yaşayacağınız çok güzel bir ömür temenisiyle ,paylaşımlarınız süper ve hepiniz harika insanlarsınız.
tşk sevgiyle
ben ,nedense biraz kendim hakkımda yazmak istedim..
doğunun şartları çok zordur,siteyle ilk tanıştığımda inanın o kadar korkuyordum ki anlatamam..
yani dışarıyla bağlantım hiç yoktu..
nasıl heyecanlı ve nasıl bir korkuyla başbaşaydım .
siteye ilk zamanlarda on dk bilemedin yirmi olsun başka yoktu.
cesaretim olmadığımdan .
cesaret sıfırdı inanın biri öğrenecek diye korku beni baya bi sarmıştı ..
hani iste, istediğin gelir seni bulur düşüncesiyle hareket etmeye başladım.
snr sitenin telkin müzikleriyle tanıştım.
hayatım gerçekten o günden snr hızlı bir şekilde değişime uğramaya başladı..
bu arada ,siteye tşk etmeden geçmeyeceğim ..
iyi ki varsınız .
değişim dvm etmekte .
ben okuyamadım..
ama kendimi geliştireceğim düşüncesinin verdiği duyguyla inanılmaz şeyler başardım.
kendimce belki bazılarına kolay gelecek ama inanın zorlukların olduğu yerde hayat hiç te kolay yaşanmamakta .
sizler gibi üniversite okuyamadım.
ama şartlar o kadar zordu ki güç bela ilkokulu bitirebildim..
çok erken yaşta evlendim..
tabi erken kalkan erken yol alır misaliyle 4 çocuğum oldu .
şimdi kocaman hepsi büyüdü zaman çabuk geçti ama bende ki okuma sevdası hiç mi hiç bitmedi..
yüreğimde bir ukde olarak kaldı .
öğrenmek için öyle bir çaba sarfettim ki gece gündüz ne bulursam okumaya başladım..
bu arada şunu çok iyi öğrendim eğer bir konu veya ne olursa olsun siz hazır olduğunuzda ,öğretmen sizi çok kolay bir şekilde bulmakta ,bunda kesinlikle emin olun .
çnk ben ne zmn karar versem bir şeyi öğrenmede bakıyorum anında karşıma çıkmakta .
geçen sene açık öğretimle tanışmam bu şekilde oldu karar verdim ve bnm için o kadar imkansız bir şeydi ki açık öğretimden okumak ,sadece istemenin bile zorluğunu yaşayan bir haldeydim ,düşündükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam..
vasfımız ağalıktan gelir ondan biraz değil baya bi zorlandım .
hayata karşı ,yıkıldım çoğu zaman hırpalandım ,ama kararlıyım ne olursa olsun okuyacağım .
başarılı olmak düşüncesindeyim
tabi başkalarının yapamadığını yapmak onlara inanılmaz zor gelmekte ve bir şekilde yara almam için var güçleriyle çalışır ama onların bilmediği bir şey vardı .
her adımda düşürmek için yaptıkları bu ne olursa olsun, beni vazgeçiremeyecekleriydi .
ben daha çok güçlenirdim.
bzn arada yıkılırdım ,ardından hadi bir daha dene bu defa olacak düşüncesiyle tekrar başlardım hayatıma yine yeni yeniden ..
zoru çok seviyorum..
mücadele ruhumu hiç kaybetmedim ..
ne verirsem hep ,karşılığını o derece alırım düşüncesiyle yaşadım.
bzn olumsuzluklar olmuyor değil,tükenmenin son anınıda yaşadım ama her seferinde hiç beklemediğim bir umut bana destek olur ve tekrar ayağa kalkmanın verdiği azimle yürürdüm..
ben hayatı yaşadıkça yaşadığım her şeyi en iyi öğretmen ve ben de çok iyi öğrenci olmam gerektiğini düşünür ve ona göre yaşarım hayatımı ..
yaşam , imkansızlıklarla dolu ama bir o kadar da imkan ve fırsatlarla çevrili..
bu sene kayıtları yapıp tekrar başlayacağım 6 ıncı sınıftan okula başlayacağım ben başaracağımı biliyorum .
yaş 78 dğlym.
hiç yaşıma bakmadan tekrar başlayacağım..
okumak bana o kadar huzur vermekte ki , ben o huzurla yaşıyorum yaşamayı seviyorum .
bıkmadan usanmadan zor da olsa yürümek hayatın tadı burda gizli bence ..
bzn bilmemiz gerekenler için önce bir güzel canımız acır ,snr bakarsın ki meğer öğrenmemiz gerekenler olduğu için yaşamışız .
ama bu neden olmakta ,etraftan yeterince ders almadığımız için, etrafı gören gözlerle baksak ,hiç te o acıları çekmeden öğrenebileceğimizi görebiliyorum.
azimle yola dvm .
nereye kadar gidecek ,oda bnm kendime vereceğim kararla yürüyeceğim.
yola devam, seçim hakkı benim olduğuna göre, şimdiden seçimleri geleceğe yönelik almak daha akıllıca bir düşünce tarzı ,sizcede öyle değilmi ?
biraz karışık yazdım
aff ola
sevgile
r

Yaşama açılan umut ışıkları ,önce kalbinde yanmaya başlar..
snr hayatının amacına ulaştırır...
zümrütü anka zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla