07-07-2010, 11:01 AM
|
#28 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Merhaba melodiss,
Paylaşım için teşekkür ederim. Konuya yazıp deneyimlerini aktaran arkadaşlara da teşekkürler. Bu tür konularda deneyimlerin paylaşılması çok öğretici oluyor. Kurtarıcıya ihtiyacım olan bir zamanda konu karşıma çıktı. Bazen gerçekten sorunları kendim halledebileceğime olan inancımı yitiriyorum. Hele bir de iç sesinizi duyamamaktan yakınıyorsanız bir yol göstericiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bende hep böyle oluyor.
“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”
“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”
“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”
“Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”
Hepsi çokk çoookkk güzel. Diyorum ki ben bunları bir bütün haline getireyim ve hepsini yapayım. Onları oyalamış olmam heralde. Çok ihtiyacım var buna.
Ve çok inanıyorum. Daha önceden baş meleklerle iletişim kurmak istemiştim. Onları görmeyi istemiştim ama göremedim. Bu sene olan bir şey aklıma geldi şimdi. Boynumu çok kötü incitmiştim ve hiç oynatamıyordum. Gece yatarken ezan sesine uyanmıştım ve o zaman meleklerden yardım dilemiştim. Boynumun ağrısının geçmesi için dua etmiştim. Çok kısaydı. Ve anında boynumda bir el hissettim. Birisi bana yardıma gelmişti ve beni o anda iyileştirdi. O kadar şaşırdım ki boynumu filan oynatmaya başladım ve acı hissetmiyordum. Ama ben onu Allah'ın eli gibi düşünmüştüm. Hemen şükrettim. Çok mutluluk vericiydi ve korkmadım hiç. Bu tür şeyler beni çok korkutur normalde.
O nedenle melekleri rüyama davet edicem. Umarım başarılı olurum. Bu geceden itibaren denemeye başlıyorum. Uzun zamandan beri hiçbir şey beni böyle heyecanlandırmamıştı. Kendimi çok iyi hissetmemi sağladı bu konu. Tekrar teşekkürler.
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. |
| |