Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 11:34 AM   #15 (permalink)
aprilrose
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Ben YANILMIŞIM :(((

Selamlar Bluepebbles,

Sadece ilk yazınızı okudum sonraki gelişmeleri okumadım. Öncelikle geçmiş olsun diyerek sözlerime başlamak isterim.

Ben evli değilim, ancak çevremdeki evli kadınları veya uzun süreli beraberlik yaşayan kadınları gözlemlediğimde çoğunlukla hepsinin karşılarındaki erkeğe "teslim" olduklarını fark ediyorum. Sizin gibi yani...

Unutulmaması gereken çok önemli bir noktanın altını çizmek istiyorum. Birini sevmek, ona ait olmak demek değildir sevgili arkadaşım. Aidiyet duygusu çok tehlikelidir. Özellikle kadınlar için. Bir kadına/erkeğe koşulsuz şartsız teslim olma durumu, kuşkusuz beraberinde mutsuzluk getirir.

Şimdi ne yapılabilir ? Ya beraberliğinize "kendiniz" olarak devam edecek ve bunu karşınızdaki erkeğe kabul ettireceksiniz. Olmazsa yolunuza "kendiniz" olarak, hiç bir baskıyı kabul etmeyerek devam etmelisiniz.

Çünkü üzülerek söylemek zorundayım ki, birine ait olmanın sonu yok sevgili arkadaşım.

Ancak siz "kendiniz" olduğunuzda ve "kendinizle" kurduğunuz ilişkide mutlu olduğunuz sürece huzur bulabilirsiniz.

Birine ait olarak yakaladığınızı sandığınız mutluluk er-geç bitmeye mahkumdur.

Size şimdiden bol şans diliyorum. Lütfen "kendiniz" olmaktan asla vazgeçmeyin ve "kendiniz" ile kuracağınız ilişkide çok başarılı olun, yolunuz açık olsun hep mutlu olun.

Sevgiler,
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla