Alıntı:
eski Nickli Üyeden Alıntı
merhaba karavan
bence çocukların senin onları sevdiğini biliyorlar o yüzdenarayıp çağırıyorlar. benim babam çok anlayışlı, saygılı biridir ama sevgisini ifade edemez. üzgünsem,hastaysam, ya da ona bi şekilde kızmışsam eve gelirken bana fıstık getirir ( çok seviyorum da =)) ben anlarım hiçbişey demese bile.
dedem de çok serttir, ama aynı zamanda hasaastır. bazen anlık tepkiler ( azarlardı) verir ( özellikle çocukken) bende anlık korkarım ama bilirim kötü niyetle demediğini. hatta bi defasında ağlamıştım nazlı kızım diye sever beni =)) sofralarda hep yanına oturtur. sert insanlar, kızgın insanların çok hassas olduğunu düşünürüm. kırılacaklarını bildiklerinden sert görünürler ( bende öyleydim). o yüzden kızmam onlara.
çocuklarınızın da sizin gerçek düşüncelerinizi, duygularınızı anladığına eminim ben.
birde mutluyum lafı inandırıcı gelmiyor demişsiniz onun yerine mutlu olmayı seçiyorum diyebilirsiniz (sitede okuduklarımdan küçük bi öneri =))
sevgilerle... |
Sevgili eski,
Bana ayırdığınız vakit ve güzel cümleleriniz için teşekkür ederim.
Sizlerden gelen her satırı her cümleyi o kadar dikkatle ve hassasiyetle okuyorum ki bazen birkaç defa da okıduğum oluyor.
Çocuklarımın benim ile ilgili düşüncelerinde haklı olabilirsiniz.Aksi halde beni niye yanlarında görmek istesinler ki.
Sitede o kadar çok şey okudum ki artık bazı gerçekleri görmek ve inanmak durumundayım.O yüzden bu günlerde sürekli olarak şunları tekrarlıyorum.
Sağlıklıyım,mutluyum,şanslıyım,zenginim.
İlgine çok teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız.