Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 01:51 PM   #12 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İnsanın çocukluğu tüm hayatı.Bunu biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar

Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz.. Ben mesajınızdan alıntı yaparak cevaplamak istiyorum müsaadenizle..

Sevgi görememek içsel boşluklar oluşturduğu muhakkak. Ancak bu boşlukları kendimizi severek doldurabiliriz. Kendimizi severek, değer vererek..Önce kendinizi sevmekle başlayabilirsiniz..

Nefret ettiğiniz, yaşamınızda olmasını istemediğiniz için bu özellikleri taşıyan birini yaşamınıza çektiniz. Sizden yayılan enerji kendi frekansındaki enerjiyle buluştu çünkü..

Öncesi için bunu söyleyebiliriz belki ama artık mümkün..

Yeniden başlayabilmeniz için yaşanması gerekli olan bir süreçti ve yaşandı..

Bu durumdan kurtulmayı gerçekten istiyorsanız bunu başaracağınızdan hiç kuşkunuz olmasın sevgili Karavan..

Telkinleri dinleyerek, olumlamalar yazarak ama herşeyden önemlisi kendinizi sevmeye başlayarak ve de yalnız olmadığınızı unutmayarak çok kısa sürede başaracağınıza inanmalısınız..

Eğer kabul ederseniz bizler yol arkadaşlarınız olarak daima buradayız..

Sevgi ve saygılarımla
Sevgili sanemce,

O kadar açıklayıcı ve dolu dolu yazmışsınız ki etkilenmemek mümkün değil.Tüm arkadaşlarımın dostlarımın yazdıkları benim için çok önemli.Her kelimesini sindirerek anlıyarak okumaya gayret ediyorum.Sizin bu yazdıklarınızdan da öğrenmem gereken çok şey var.
Kendimi çok yalnız hissediyordum ancak bu siteyi ve sizleri tanıdıktan sonra eskisi gibi yalnız hissetmiyorum artık

Bu arada "Olumlamalar yazarak" demişsiniz.Neler yazmam gerektiğini bana biraz açıklarmısınız?.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla