Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı
Aynı benim ailem. Sana ne değil de, her ailede olur böyle şeyler diyorlar. Benimö ailemde olsun istemiyorum. Ya benim ailem olmasın, ya da benim ailemde çok afedersiniz ama aptal aptal sebeplerden dolayı tartışmalar çıkmasın. Babam bana kaşlarını çatarak bakmasın. Attığım her adımda onlardan izin almak zorunda hissetmeyeyim kendimi. Attım kendimi lanet ankaradan lanet istanbula, orad da peşimi bırakmıyor. Gideceğim konferansı seçmeye aklktı. Sana ne ya?? Sana ne demek istiyorum. İstemiyorum kimseden hiçbişey. Offf,, çok bunaldım, çooookk. . |
Sevgili maviinci,
Onların kavgalarından insan o kadar çok etkileniyor ki, İzmirden Ankaraya taşındım.Akaryakıt işinde çalışıyorum.Birgün annem aradı işyerindeydim.Yine olağan kavgalarından bahsetti ve o gün ben 11.000 litre yakıtı yanlış vana açarak dolu tanka yönlendirdim ve taşırdım.İşyerinden ihtar aldım.Sene 1983 tü.Beni bu kadar çok etkiliyordu.Şimdilerde uzak kaldığım için ne yaptıklarını bilmiyorum ama bu sefer de başka problemleri yakamı bırakmıyor.Sizi son derece anlıyorum.Sizin için ne yapabilirim bilemiyorum ama sanırım üzüntülerini paylaşmaktan başka yapabileceğim birşey yok.
İyiki varsınız.