Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
Sizin adınıza çok sevindim sevgili karavan. Hiçbir şey tesadüf değildir ve gökten zembille inmez. Siz mutlu olmayı ve değişmeyi seçtiniz. Şimdi harikulade değişiminizin başlangıcındasınız. Öneren oldu mu bilmiyorum tüm mesajlara bakmadım ama sevgili shamanic'in affetme meditasyonu da oldukça faydalıdır. Etkilerini gören biri olarak size de her gün bir sefer yapmanızı öneririm. Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html |
Sevgili
WaMPiReLLa,
Linkini verdiğiiz Sevgili
shamanic in hazırladığı sayfayı okudum ve meditasyon mp3 ünü tek dosya dan indirdim.Umarım tek bir mp3 vardı başka birşey kaçırmadım.Çünkü diğerlerinde hata verdi.
Sayfayı bir kere daha okuduktan sonra mp3 ü dinlemeye ve dediklerini uygulamaya başladım.
Nedense sayfayı okurken başlıyan ağlama halim meditasyon süresince de ara ara devam etti.Özellikle de affeceğinim kişi üzerine pembe ışıklar gönderirken onu pembe sularla yıkayıp pembe giysiler giydirirken ve hele ona sarılırken çok kötü ağladım.Şu an bile sebebini bilmediğim bir şekilde gözyaşlarım dökülüyor.Genelde böylemi olur sadece bendemi böyle oldu bilmiyorum.
Meditasyon bitmesine rağmen iki saate yakın yattığım yerden kalkamadım.(Uzanarak dinlemiştim)Daha sonra kalkabildim.İnanılmaz şekilde içimde bir huzur hissettim.Bu son zamanlarda istediğim tek şeydi.
Sevgili
WaMPiReLLa sana vesile olduğun için,sevgili
shamanic sana böyle bir yazıyı kaleme aldığın ve bu meditasyonu hazırlayıp bizlerin kullanımına sunduğun için sizlere minnettarım.
Allah sizlerden razı olsun.
Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
İyiki varsınız.