Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 04:39 PM   #104 (permalink)
karavan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün tam bir hafta oldu..anı anına yaşıyorum ..yarın daha iyi olacak..bir hafta önce perşembe günü cuma günü öğlene kadar hayatımda olan bebeğim kocam evim hiçbirşey yok şuan..bir ben varım..ayaklara kalkmak için ayaklarım var..kırık bir kalbim..yanan bir yüreğim..bir aksa gözyaşlarım bir boğazımdaki yumruk geçse..

çok şükür hergün yağmur yağıyor benim için..hergün yıkıyor kalbimi..işaret bekleyene işaret çok...
Sevgili bluegirlx,

Yazdıklarını başından beri okudum.Öyle veya böyle yolumuz mutsuzluktan umutsuzluktan bir şekilde geçiyor.Bende eski üye olmama rağmen demekki zamanı değilmiş ki daha önceleri bu kadar yakınlaşmamıştım site ile.Temmuz başlarındaki durumumu anlatamam size.Tam bir yığın halindeydim.Herşeyin beni bulduğunu düşünüp hayata küsmüştüm.Tüm olanları yaşamam gerekliymiş.O kadar doğru bir yerdesiniz ki ben burada olmaktan o kadar mutluyum ki...
Size tavsiyem sakın umutsuzluğa kapılmayın.Sizin de şu an yaşadıklarınızı bir şekilde deneyimlemeniz gerekiyormuş.Ama çok doğru bir yerdesiniz.
burada herkes o kadar içten,o kadar sevgi dolu ve en önemlisi güvenilir ki bunu çok kısa sürede anlıyacaksınız.
Artık asla yalnız değilsiniz.Sorunlarınızı paylaktıkça hep birlikte elimizden geldiğince azaltacağız buna inanın.Bu konuda yetenekli ve bilgili dostlarımız size yol göstereceklerdir.Ben henüz bu aşamada olamadığım için size bir öneride bulunamıyacağım.
Söyliyebileceğim tek şey asla umudunuzu kaybetmeyiniz.Burada asla yalnız değilsiniz ve hiçbiryerde bulamıyacağınız koşulsuz dostlarınız sizi sarıp sarmalıyacak.

İyiki varsınız,
İyiki hayatıma girdiniz.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla