Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 04:50 PM   #9 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: my life and my story..

Alıntı:
djarum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün gece denildiği gibi sucluluk ve egoyu dinlemeye başladım..
Açıkçası henüz bir fark hissetmedim..
Benim nasıl bu sayfaya geldiğime gelince...
işte kafamdaki sorunlar:
İçsel huzuru neden bulamıyorum ben?
Neden bu kadar kurcalıyorum geçmişi ve kendimi?
Geçmişte yaptığım hatalarımı düşünüyorum sürekli ve hata yapmaya devam ediyorum.
Elimdekinin kıymetini onu kaybettikten sonra anlıyorum..
Güzel olan şeyleri hep mahvediyormuşum gibi geliyor..
Bakalım daha ne kayıplar vererek geçecek günler..
Geçmişe özlem duyuyorum..
ve gündelik hayatımı bile devam ettiremiyorum.
Hep uçlarda mı olmak zorundayım içsel huzur istiyorum ben..

Bugün böyleyim..Bakarsınız yarın çok neşeli mutlu ve etrafına pozitif enerji veren biri olabilirim...

Sevgiileer...
Sevgili djarum,

Öncelikle günlüğünüz hayırlı olsun.Gelecek günlerde çok olacağına inandığım yazılarınızı okumak nasip olsun.
Şöyle bir baktım da sorunlarınız benimkilere oldukça yakın şeyler ama benimki kadar çok değilmiş.(Şu an ben sorunlarımı geride bıraktım) Buradaki dostlarım bana önüme bakmam gerektiğini geçmişimle yaşıyamıyacağımı öğretti.Ve bir hafta gibi kısa bir sürede bir enkazdan yeni bir bina inşa etmeye başladım.Ama bu sefer temelleri gerçekten sağlam.Yavaş yavaş ama sağlam bir şekilde.

İnanıyorum ki siz de en kısa sürede kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.Yeterki buraya devam edin bu konuda etkin dostlarımızın tavsiyelerine uyun.

Tekrar hoşgeldiniz.

İyiki varsınız.
İyiki hayatıma girdiniz.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla