Alıntı:
egesucan Nickli Üyeden Alıntı
sevgilimi cok seviyordum aşıktım ama benden ayrıldı unutamıyorum onu hep aklımda geceleri uyuyamıyorum içmde soğukluk hissediyorum ve onun hayatında başka biri olduğu benden o yüzden ayrıldığını öğrendim çok kötüyüm durmadan ağlıyorum daralıyorum napıcamıda bilmiyorummmmm ölsemde kurtulsam bu acıdann :( :( |
Yaşadığın duyguyu,hisleri çok iyi anlayabiliyorum.senin yazını okuyan herkes zamanında elbetteki yaşamışsıdr AŞK ACISINI ama herşeye rağmen bence aşk kötü bişey değil sen böyle söylereyek olumsuzluğu kendine çekiyosun zaten.Yapmam gereken tek şey bir an önce toparlanıp kendini değerli kılmak kendini ne kadar değerli ve önemli görürsen sana okadar değer ve önem veriyorlar bu bi gerçek evet şuanda yaşadığın duygu acı verici ve sanki hiçbitmeyecekmiş gibi geliyor insana bu acı ama hayatta okadar çok acı yaşıyan kişi varki onalrı düşün ve ne kadar şanslı olduğunu görebil birde bi laf vardır sevdiğini serbest bırak geri dönerse seni seviyodru dönmezse sevmiyodur demekdir bu laf da çok doğru bi laf kendini sakın bu olumsuz duyguya kaptırma derim.Allahdan hep hayırlısıysa diye dua et demekki allah sana daha hayırlı birini verecek :=))))
Sevgiyle Kal