Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2010, 02:41 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Fgceker teşekkürler öncelikle.

Oldukça güzel bir kulüp olmuş. Daha da gelişecek biliyorum.

Tozlarımdan arınıyorum. Nasıl mı? Bir örnekle anlatıyım. Dediğin gibi melekler çok ama çooookkk şakacılar. Yüzümüzü gülümsetmeyi başardıkları için onlara çookkk teşekkür ederim. 3 gündür meleklerden yardım istiyorum. Rüyalarıma davet ediyorum.

Beni kısıtlayan korkularımı temizlemelerini istiyorum. İşimle ilgili hangi yöne gideceğimi görmemde bana yardımcı olmalarını istiyorum. Hayvanlardan çok korkuyorum biliyorsunuz ki. Bizim önceden evimizde muhabbet kuşlarımız vardı. Ben korktuğum için uçuracakları zaman kapıyı kapatırlardı kafeslerine girene kadar oraya gidemezdim. Korkaklığın zirvesi işte. Dün sabah uyandım. Camları filan açtım ev havalansın diye. Mutfakta kahvaltı hazırlıyordum. Normalde hiç huyum değildir ama misafir vardı.

Sonra bir şey cikliyor. Bu ses ne kadar yakından geliyor ya dedim. Salona yöneldim bir de ne göreyim. Evin içine serçe girmiş minicik. Salondaki yemek masasının üzerinde duruyo. Beni görünce annemin çiçeklerinin üstüne gitti. Oraya kondu. Süper bir şeeeeyy...

Ben kapıyı kapattım. Gider birazdan diye. Arada geliyorum bakmaya yok gitmemiş. Sonra o benden korktu korkutmamak için yaklaşmadım pek ama yazık evin içine tuvaletini yaptı.

Ama ondan hiç korkmadım. Sonra bunu farkedince anladım ki melekler korkularımı temizlemeye buradan başlayıp bana eğlenceli bir sürpriz yapmak istemişler. Çok beğendim. Teşekkür ederimmm.

Dün gece de rüyamda içimin temizlendiğini gördüm. Yani nasıl anlatsam bilmiyorum bir sürü şey temizlediler. Acaba ne onlar henüz bilemiyorum. Yaşayıp görücem. Çookkk ama çokkk mutluyum.

Tüm melekler yanımda bugün. Dualarıyla çevrelemişler beni. Çok şükürrr. Çok teşekkür ederimmm... Tozlarımdan bu kadar kısa sürede arınabileceğimi hiç düşünmezdim. Bu eğer başlangıçsa sonunu hayal edemiyorummm. Çok güzeldi...

Melekler hep bizimle olsun. Çoookkkk teşekkür ederimmmm.

Sevgilerimle...