Konu
:
TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))
Tekil Mesaj gösterimi
10-07-2010, 05:57 PM
#
9
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))
Alıntı:
inferius
Nickli Üyeden Alıntı
hah arkadaşlar yeri gelmişken sizlere aklıma takılan bir hususu sormak isterm..
şu melek meselesi nedir?
teşkkrler
sevgili inferus meleklerle ilgili konuyu forumun kitaplar bölümünde ışık habercileri başlıklı kitapla ilgili yazdığım kısımda birazcık bulabilirsin
linki senin için kopyalıyorum buraya.....
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nn-taylor.html
Birazcık diyorum çünkü ben kitabı eklediğim dönemde server değişikliği vardı sitede yazdıklarımın çoğu siliniverdi ...
Yeni servera geçemediler
Olsun bunada şükür.Gerekli tüm açıklamaları ben burdan yaparım tekrar. O ara raporlarla boğuşup durduğum için foruma girip tekrardan yazabilecek süre bulamadım---
çaktırma ama birazda tembellik ettim
Neyse ben sadede geleyim
;
amaç burda meleklerle ilgili farkındalığımızı arttırmak ve onları hayatımızın her alanına dahil etmek. Sende çok kereler duymuşsundur.Allahtan koruyucu meleği yanındaymışta korudu,ya da ilham perilerim bu aralar bana uğramıyor
türünden lafları...
Şöyle bir düşünürsek onlar aslında hayatımızın her anında bize farkında olsakta olmasakta eşlik ediyorlar.İşte istersek belirli yöntemleri kullanarak onları bilinçli bir şekilde hayatımıza çekebiliriz ve işte o zaman aslında hayatın ne kadar eğlenceli olduğunun ve de yaşadığımız her dakikanın farkında olarak yaşamamız gerektiğinin farkına varıveririz
''Melekler uçabilirler; çünkü onlar kendilerini hafife alırlar''
bu söz şimdiye kadar duyduğum en güzel sözlerden biri.
İşte bizlerde melekler sayesinde hayatı nasıl yaşamamız gerektiğini öğreneceğiz,onların rehberlerimiz olmasına ve işleri bizim için halletmelerine izin vereceğiz
Lafı gene çook uzattım biliyorum
o yüzden susayım ben en iyisi,sen sormak istediğin bir şey varsa onu sor bana dilim döndüğünce cevaplıyayım
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul