Herkese slmlar şubattan berı hayatım değiştiyi mümkün olduğunca takip ediyorum, yaklaşık 1 ay non-stop bi şekilde ego ve suçluluk telkinlerini dinledim ee güzel hoş sonuçlar aldım saymak gerekirse depresif halimden kurtuldum, heyecanımı ve gelecege dair guzel hislerimi geri kazandım ve bunun gibi yüksek motivasyonlu kazançlarım oldu, bolluk ve parayla ilgili bir telkin dinlemeye başladım bu 1ayın sonunda martta başladım temmuz oldu etkileri görmüyorum diyemem bir çok ticaret fırsatı yakaladım sözleşmeler yapıldı ama hep son noktalarda takıldı askıda kaldı hepsi bi tanesinde iş tamamlandı ödemeler yapıldı yurtdışından geldığı için parayı hala alamadım p.tesi 1 hafta olucak resmen paronoya yaptım acaba göndermediler mi fln diye. neyse bunlar gereksiz detaylar sonuç olarak son noktaları koyamıyorum marttan bu yana hıç aksatmadan dinledim telkini. muhtemel sebebler uzerine fikir alışverişi yapabilirsek bana gerçekten yardımcı olucaksınız. ha bide unutmadan ego ve suçluluğuda başlangıçtaki bir aydan sonra hiç dinlemedim. çok mu salağım
dinlemem gerekiyo muydu yoksa????