11-07-2010, 02:22 AM
|
#16 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Yasal olarak pazar gününe girmiş bulunuyoruz ---saat 12'yi çok oldu geçeli--- Yarın yolculuk halinde olacağım için bu haftanın çalışmasını şimdi koymak istiyorum ki benim yokluğumda harıl harıl çalışmaya başlayın Az sonra anlatacağım çalışma ''Melek Günlüğümüz'ün'' demirbaş sayfalarından olacak ve bizlerde çok çabuk bizi çözüme götüren bir yöntem öğrenmiş olacağız Uygulamada çook basit görünüyor biliyorum ama inanın bana size geri dönüşleri öyle güzel ki,her seferinde sizde şaşırıp kalacaksınız Haydi bakalım Pamuk eller kalemlere İlk iş olarak ''Çöp Torbası'yla'' işe başlıyoruz Hepinizin Melekleri bol ve çalışkan olsun Günlüğünüzde ''çöp torbası'' olarak etiketlediğiniz bir sayfa olsun.Her ne zaman sizi rahatsız eden bir üzüntünüz ya da kurtulmak istediğiniz olumsuz bir düşünceniz olursa,onu çöp torbasının içine yazın. Eğer başka insanlar size keder veriyorlarsa,onları da torbaya atın.Kötü alışkanlıklar,ciddiyet,yakınmalar ve iç huzurunuzu bozan her şey bu çöpe aittir. Torba dolduğu zaman ya da haftadan haftaya çöpü toplamaları için çöp toplayıcı melekleri çağırın.---Haftasonu yani önümüzdeki pazar(18.07.2010) geldiğinde hepimizin çöpleri fazlasıyla birikmiş olacak eminim bundan--- Bu çöp toplayıcı melekler sizin çöp torbanızı evrensel değişim ve dönüşüm çöplüğüne götüreceklerdir.--siz 1 haftadan önce boşaltmak isterseniz çöp torbanızı boşalta bilirsiniz.Zamanı tamamen size kalmış.İstediğiniz kadar boşaltıp,boşaltıp doldurabilirsiniz-- (nacizane ben 1 haftalık bir sürenin başlangıçtaki deneyim için herkes için yeterli olacağını düşünüyorum,böylece bize olan geri dönüşlerinide hep birlikte paylaşabiliriz) Siz eğer çöp torbasının içindekilerden ayrılmaya gerçekten istekliyseniz,enerji temiz ve olumlu güçle yüklü olarak,ve yaratıcı bir işte kullanmanız için size geri dönecek. Çöp toplayıcı melekler bir kişinin çöplerini hazinelere dönüştürebilirler. Çöplerinizin,ilgili herkesin en büyük hayrı için evrene taşındığı hakkında bir görsel imge oluşturun ve ''Hayırlı Kurtuluş''deyin. Çöpleri atmanın bir başka yolu da,çöp sayfasını yakmak,ve dumanlar yükselirken,biriktirmiş olduğunuz tüm çöplerden kurtulduğunuzu imgelemektir. Tekniğimiz bu,Geri kalanlar tamamen sizin hayal gücünüzün sınırlarıyla sınırlı Şimdiden hepimize kolay gelsin,Herkese bol neşeli arınmalar diliyorum.... Atın,atın,atın,atınnn.... Tüm çöplerinizi Çöp Torbanıza atın Çöp torbanızın nelerle ve ne kadar çabuk dolduğunu görünce tüm bunları içinizde nasıl tutmuş olduğunuza siz bile şaşıracaksınız..... Haydiiiii iş başınaa ''Ben bu yöntemi uzun süredir uyguluyor olmama rağmen hala çöp torbamın içine atacak öyle çok şey bulabiliyorum ki ---Benim suçum yok ki; hayat devam ediyor--e tabi vaziyet böyle oluncada bende öğrenmeye devam ediyorum.--Hatalar yapıp onlardan ders alıyorum...'' |
| |