12-07-2010, 05:01 AM
|
#53 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Ölürsem en çok üzüleceğim şey şu 2. yıldızı alamadım daha :D sırf onun hırsına geliceeeeeeeeem :D o yıldızı almam lazım :D içimde kalır :D | Günaydın Sevgili Bilge, Beni güldürdün biliyormusun. Bana göre bunca şey dururken hayata bağlanmak için ikinci yıldızı almayı istemek direnme sebebin olması beni hem güldürdü hem düşündürdü. Sabahın bu saatinde kalkıp beni güldürdün.Gülebilmek o kadar güzel ve önemliki benim için. Allahım bundan sonraki her gününü her anını gülerek yaşatsın sana.Günlüğünden gülümsemeler damlasın taşsın. Bir taraftan Kuran dinliyerek siteyi gezerken karşılaştım günlüğünle.Daha öncede baştan beri okumuştum ama nedense sana birşeyler yazamadım. Bugüne nasipmiş demek ki. Sana yazmayı bitirdikten sonra senin için dua edeceğim.Seni iyileşmiş olarak ve ikinci yıldızını almış olarak görebilmek için. Sakın aldıktan sonra gitmeye de kalkma haaaa...... Canım herşey güzel olacak buna inan. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İyiki seni tanıdım. İyiki varsın ve aramızdasın. Teşekkür ederim. |
| |