Alıntı:
debiantech Nickli Üyeden Alıntı
Reiki 2yi çok önce almıştım ve mental reiki daha önce hiç yapmamıştım.11 gündür bollukla ilgili engellerin çözülmesi için mental reiki yapıyorum.Depresyon hali , r düşünceleri gibi düşünceler aldı.Geçmişimle ilgili travmalar ortaya çıkıyor.Bu hayra alamet midir? Tecrübeli arkadaşlara soruyorum |
sevgili debiantech
bollukla ilgili engellerin çözülmesi için mental reiki çalışmanı nasıl yapıyorsun? mesela nasıl bir niyet cümlesi kullanıyorsun?ve sırayla hangi sembolleri çizip enerji gönderiyorsun?
senin endişelerine gelince normal ilk önce şifa çalışması yaparken negatif duygular ortaya çıkıyor ama çalıştıkça şifalanıyor,ben de reikiyle tanışınca hayatım da bir sürü olumsuz şeyler oldu ama şu an da iyiyim çünkü artık kendime olan güvenim geldi,şükretmeyi,affetmeyi,kendimi ALLAH a tam teslim etmeyi öğrendim,reiki birden sonra 5 ay reikiyi araştırdım iyimi değil mi diye ve bu konu da kimse fazla bilgi vermiyor hocalar bile sorduğun zaman sor bakalım kendine bunu en iyi sen çözebileceksin deniyor,ben kendi hocam olmayan bir hocaya sorduğum tek soruyla ve aldığım yanıttan sonra reikiye devam ettim...imera reikiyi aldığım günün ertesi günü nerdeyse işi bırakıyordum bu ne ya dedim bu tersliklerde neyın nesı sonra durdum düşündüm evet bulmuştum hayatımda ki negatiflikler temizlemem için ortaya çıkartılıyordu yani bana şans verilmişti,hepsine güldüm geçtim boşverdim,ertesi gün her şey mükemmel di,,,uzun lafın kısası reiki hocası sadece sana en iyi çözümü kendin bulacaksın der çünkü hayat senin hayatın kimse neler yaşadığını bilemez reikiyi aldıktan sonra farkındalığını arttırmak sana kalıyor...
sevgiler....:)