12-07-2010, 07:34 PM
|
#54 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Bugün sevgili günlüğüme başlıyalı onuncu günüm olmuş.Ne kadar da çabuk geçmiş.Bugün yine erken kalkmıştım.Birkaç arkadaşımın günlüğünü okuyarak onların sayfalarına birşeyler yazdım.Daha sonra sitenin diğer bölümlerinde EFT ve REİKİ ile ilgili yazılanları okudum.Reikiye daha önceleri de ilgi duymuş ama devamını getirmemiştim.Kendimi iyice toparlıyayım daha sonra da o konuyla ilgileneceğim.Zaman zaman iki avucumun arasında enerji yoğunlaştıma alıştırmasını yapıyorum.Bazı günler öyle oluyor ki avuçlarımı mübalaa etmiyorum 55-60 cm açmama rağmen hala o itme ve ısınma hissini duyabiliyorum ama bu her zaman olmuyor.Bazen de hiç yoğunlaşamıyorum. Kaldı ki bu konuda sadece ingilizce bir kitabın ilk sayfalarında okuduğum kadarı ile yaptığım birşey.(Bu arada İngilizce bilgimi de ortaya atmış oldum) Öğle saatlerinde dışarı çıkıp Antalyadaki büyük bir bilgisayar firmasına gittim ve kendime ödül olarak bir Ipod aldım.Artık le dolaşırken de telkinlerimi sevdiğim müziklerimi dinliyebileceğim.Çok basit birşey ama bunu bile yapmak beni çok mutlu etti. Sizlerden bu siteden hayatıma renk katacak beni mutlu edecek öyle şeyler öğreniyorum ki. Hepiniz birlikte... İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. |
| |