12-07-2010, 11:13 PM
|
#49 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) geri gelirmisin bilmemm ..amaa gelmekk zorundasınnn ! slm gunlugumm yorgunum ve hiç ders calısamadımm. off bugunlerdee nie bole oldu anlamadımmm ...hıccc bırseyy yolundaa gıtmıorr vee bugunn herseyıı dusunmeyı bıraktımmm ...kendımıı ısımee verdımm...yasamıma verdımm..herkess bır sekılde hayatını kuruyordaaa ..ben bu kurdugum hayatı sevmıyorum hayatımı yıkıp bastan kurmakk ıstıyorumm .. hayatımı yıktıgımdaa yaa bır hayatım bıle olmazz yada cok guzll olur...bugune kadar butun basarılarım zamn ıcınde deformee olduu .. YETMEDİ YETMİYYORR YETMEZZ YETMEMEİ SANA YAZARKENN GÖZLERİM DOLUYORR atmalarda ıtırazz hakkı varmıss bunu bılmıodumm..sonra ddım amn bosverr ben itiraz edıcemmm sonra bendee dusuk alıp yerlesen kişi acıkta kalcakkk bosverr benım hayallerım yıkıldııı onunkı yıkılmasınnn ... ...ayyyyyyy iğrençsinn yaaa sananee hıc tanımadıgınn bı kızdann o bıllıoduu bırının hakkını yıyecegını vede torpil yaptırdııı sendee gecc onu dusunn.. bazen gercektenn salak lasıosunnnn ... biraz ders calısmalıyımm galıbaa artıkk..bugun hiç calısmada..üniyi dondurmalıyımm bu yıll gıtmek ıstemıorumm..orda hıcbır sorunum yok ama gıtmekıstemıorumm ..ben ıstemıorummm artıkk cok yoruldum cunkuu ..artık daha fazla para veren bır yerde calısmalıyımmmmm ..bana para lazımm .. daha düğün yapıcazzz damat kayıp ama olsunn ben şu gelınlıgı bır gıyeyım bulurummm onuu .. yadaa o gelır zatennn gelmesedee başkaa damt adaylrınaa bakarızz..yadaaa amann bendeee bekarr kalırım en rahatı yaaaa ..ohhh ne guzell ne guzellll ewdemı kaldım sence gunlukkk unıde 7 kursa gıdıodummbı anda bırakıncaa bolee cok bos kaldım yaaaaa ey allhımm ne olcak bleeeee yaaa....
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |