Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2010, 10:18 AM   #55 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Günaydın,Bu saatte günaydın olmaz aslında ama adet olmuş bir kere güne başlarken başka ne denir ki.
Sabah 06.30 da kalmama rağmen günlüğüme yazmaya ancak başlıyabildim.
Şu saate kadar EFT ile ilgili siteden word e katdettiklerimi okudum aynı zamanda Gary Craig in el kitabına da başladım.Gerçekten enteresan bir konu zaman nasıl geçmiş anlıyamadım.Haliyle mesaime de geç kaldım.Günlüğümden özür diliyorum.

Bu arada tecrübesi olan arkadaşlarımda bildikleri birşey varsa iletmeleri açısından birşey sormak istiyorum.
Dediğim gibi suçluluk ve eğo telkinlerini ay başından bu yana sürekli dinliyorum.Günde minimum (Uyurken dahil) 15-18 saat.Bazen üzerine de çıkabiliyor.
Yine aybaşından bu yana evde spor yapmaya da başladım.Dambıl,ip atlama vs..Bu da günde ara ara yaparak toplam bir saatin üzerinde vaktimi alıyor.Beslenmeme dikkat ediyorum.
Kalan zamanımın tümünü alışveriş dışında ki bir iki saat le gidip geliyorum PC başında sitede geçiriyorum.TV dahi seyretmez oldum.

Tüm bunlara rağmen son iki üç gündür bir halsizlik ve uyku hali gibi birşeyler hissediyorum.

Normalmidir?Geçicimidir? Telkinlerden kaynaklanıyor olabilirmi?

Eğer bu konuda bilgisi deneyimi olan bir arkadaşım varsa yardımcı olmasını diliyorum.

Teşekkür ediyorum.
Hepinizi seviyorum.
İyiki varsınız.
İyiki yanımdasınız.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla