Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2010, 12:55 PM   #57 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir sürü şey yazdım pc bağlantısı koptu hatırladığım kadarıyla yeniden yazayım ....

Ben telkinleri hiç dinlemedim ama bu sitede olmak bile pozitifliğime pozitiflik katıyor. İyi ki varsınız....

İpodunuz da hayırlı olsun ben de yeni bir şey aldığımda ufak olması hiç önemli değil çok seviniyorum küçük çocuklar gibi , bugün bel yastığı işte bu sevincime sevinç kattı.

Her şeye daha çok şükreder oldum , sabah namazına oğlum kaldırdığı için de bugün daha huzurluyum ve ezandan beri şükrediyorum sağlıklı bir oğlum , eşim ve sağlıklı olduğum için binlerce şükür Rabbime... Sahi sizin torununuz var mı? Torun evlattan çok daha tatlı oluyor diyorlar benden söylemesi...
Sevgili bigokyanus,

Size çok samimi birşey söyliyeyim.Bugüne kadar maddi anlamda Bir Ipod ile mukayese ne demk o kadar büyük maddi şeylere sahip oldum ama şunu samimiyetle söyliyebilirim ki şu Ipodun verdiği kadar büyük mutluluğu ilk defa tadıyorum.Dediğiniz gibi maddiyatın önemi hiç ama hiç yok 60 liralık birşeyin beni bu kadar mutlu edeceğini asla düşünemezdim.Sürekli kulağımda.Şu an bile.

Sizin de yastığınız hayırlı olsun güle güle kullanın tadını çıkarın.

Umarım bu yazdığımı genç kardeşlerimiz okurlar ve kendilerine bir ders çıkarırlar.

Benim bir oğlum evli diğeri henüz evlenmedi.Evli olanda üç yıllık evli ve henüz düşünmüyorlar ki doğrusu da bu.

Torunların çok sevildiğini sahip olanlardan hep duyuyorum.Allah cümlesini bağışlasın.Güle güle büyütün.Allah acılarını göstermesin.

İyiki varsınız.
İyiki günlüğümü ziyaret ettiniz.
İyiki yanımdasınız.
Teşekkür ederim.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla