Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2010, 11:27 PM   #56 (permalink)
Lorennao7
Teğmen

Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Hepinize çok teşekkür ederim bi 1 saat oldu uyanalı biraz sersem gibiyim ve epeyde bir agrım var ama olsun en azından burdayım :D dikişler çok kötü korktum beni kesip biçtiler :D

Çok büyük bir deneyimdi bu korku benim için (: Sana anestezi verirlerken vücudun uyuşmaya başladıgında daha beterdi uyumak istemedim karanlıga yenilmek istemedim ameliyata 1 saat kala cok heyecanlıydım kendimi uyanıcam diye o kadar cok telkin ettimki buradayım (:
Artık geride sadece serumlar ve ikide bir sıktıkları ilaçlar kaldı (: Heyecan bitti mutluluk kaldı (:

Anneciğim nasıl aglamış ben ameliyattayken birde hemen uyandırmadılar dinleniyim diye uyanana kadar stresi atlatamamış yazık gözleri şişmiş aglamakdan (:

Şimdi izninizle biraz uyucam size ve bir kaç deliren arkadasıma haber vermek icin gelmiştim yatıyorum iyi geceler (:

dipnot=karavan çoook çok teşekkür ederim (: yüzünde bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana (: ikinci yıldız için geri döndüm :D bazen çok basit şeyler bile insanı hayata baglar :D insanı mutlu ve umutlu yapar :D dene derim :D

Not= Sanem çok teşekkür ederim sizi hayal edicem birazdan odamda :D

Notnot= yeni bir hayat teşekkürler inandıgın gibide oldu zaten :D önce 2. yıldızımı aliyim o en büyük emelim :D

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla