Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2010, 05:46 PM   #52 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :)

slmm kujumm :)
nıhayet geldımm evımdeyımm .....izinimi aldımm vede surec basladıı :( ..şuraya bır takvımmı koysamm acabaaa ne dersın son 50 gun son 30 gun son 21 son 10 ve son gun vede son gecee ..tabi şimdi guluom ama bakalım o gun geldıgınde ne dıyecegım...bırseylerı kararlastımda umarım uygulayabılırım.....senı kımse okumuoo bea gunlugummm ...:) beraber gıdıozz resmenn bunun verdıgı degısık bırsey var..huzunmu baska bırseymı bılmemm ..
şimdi yapacak cok işim varr ..çıkmalıyım bugun bakıma gıttım sabah..gul gul öldumm ..15 gundurr perişandımm bana kokoş diyenler yanlış gercektenn...ama şimdii şıkır şıkırım ...maşallahh :)..şu güzellıge bakk yahu biraz fazlam varr oda göbegımdeee ..yürürken içime çekiom bellı olmuooo gercı ama ..sabahh yuruyusemı baslasam ne dersin

..bugun arbayla gelırkenn bır kadın durdurduu ..normalde durmazdımm huyum deegıl...ama bugun durdumm..kişilik gelişim uzmanıymısss falann guzell bır tesaduf olduuuu ..baya sohbett ettıkk ıı geldıı hastaneye gıdıomuss odaaa çekim yasasınaa ınanıoo :) hemde benım hastaneme yol boyunca konustukk hastanedede çay içtikk..onunla konusmakk ı geldııı

....şu an harika müzik dınlıorum..

şu ısımı halledeyımmm artıkk ertelemek yokkkkk
başarmaktan başka çaren yokkk .
başka çözum yokk
ben mükemmel degılımm ...
hersey güzell olacakk..
olmak zorrundaa ben buna mecburumm ..
başka şart ve durum kabul etmıyorummm ...
önce atanacagımmm sonraaaaa istedıgım hersey olacakk
çok çantam olacakkk şimdii 56 tanee o zamn 120 tane olacakk..

eddddd
..
şimdi gidiyorumm...kojaman öpuldumnn

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla