Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Sevgili günlüğüm, Bugün günlerden Cuma. Henüz tamamen bitmese de şu ana kadar güzel geçen bir günün ardından birşeyler yazmak istiyorum. ............................ Ne yazayım diye epey bir bekledim ama nedense yazacak birşey bulamadım. Öylece ekrana bakıp kaldım. Dalıp gittim birşey düşünmeden. Bazen hiçbirşey düşünmeden öylece uzaklara bakmak geliyor içimden. Az öncede öyle oldu. Ekrana bakıyordum ama ekran değildi baktığım. Ekranın derinliklerinde taaa içime bakıyordum sanki. Birşey düşünmeden derken aslında o kadar çok şey düşündüğümü farkediyorum, sanki bir sürü rengin bir araya gelip bembeyaz görünmesi gibi aslında hiçbirşey düşünmediğimi sanıyorum. Zaten oldum olalı hep düşünürken görürüm kendimi, dalıp dalıp giderken derinlere. Ne bileyim işte böyleyim.İyimiyim kötümüyüm bilemiyorum. Konuşmaktan çok susmaktır beni tarif eden kelime. Konuşsamda sessiz sessiz kendimle konuşurum hep. Bu ara alıp başımı gitmek istiyorum. Dağlara o sessizliğin sesini dinliyebildiğim dağlara. Bir kaya kovuğunda gecelemek, gecenin sessizliğinde içsel haykırışlarımı duyabilmek istiyorum. Nedir benim kendimle alıp veremediğim, nedir bitmez tükenmez savaşım bunu hesabını sormak istiyorum. Alıp karşıma kavga etmek istiyorum kimse ayırmadan ağzını burnunu dağıtmak kanlar içinde kalana kadar kolumu kaldıracak halim kalmayana kadar. Sonra da sarılıp barışmak istiyorum tüm öfkeler bittiğinde. Dost olmak istiyorum kendimle. İki kişi olarak gittiğim dağlardan tek kişi olarak inmek istiyorum ama yorgun, ama bitap, belkide sürüne sürüne. Zaten yorgunum, kalırsam kalayım oralarda diyorum. Dönecek gücüm kalmayana kadar dağlarda dolaşmak istiyorum. Bulutların arasında dağların jilet gibi havasını çeke çeke içime yeniden doğmak belki istediğim. Kimbilir...... Ne istediğimi bende bilmiyorum galiba. En kötü karar kararsızlıktan daha iyiymiş derler ya. Yoksa ben karar mı veremedim hala. "Güzel bir gün " diye başladım, bir fırtınayla nerelere geldim. İçimde dindiğini sandığım ama bir türlü dindiremediğim o fırtınayla.... İyiki varsınız, iyiki yazdıklarımı okuyorsunuz, Hepinize teşekkür ederim. |