Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2008, 11:59 PM   #175 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

2 gün önce okulun bahçesinde, kendimi kaybedene kadar avazım çıkana kadar ağlayıp, içimdeki acıyı ve öfkeyi kustum, artık telefon etmiyorum, mesaj çekmiyorum, sadece peki yazdım ve yolladım, eminim bir süre sonra kızım paraya veya herhangi bir şeye ihtiyaç duyduğunda arayacak, hep öyle oldu, sanki taşlaşıyorum, ve o benden maddi bir şeyler isteyecek olursa, yardımcı olmamaya karar verdim, sadece anne sana ihtiyacım var, gel yanıma derse koşacağım, bana derdini anlatıp fikrimi sorarsa var olacağım, ve para biriktirme kararı aldım, ciddi anlamda para biriktireceğim, kendimde harcamayacağım, bir gün geldiğinde mutlaka yanıma gelecekler, cektiğim özlem, döktüğüm göz yaşları bir anlam ifade etmeyecek, allahtan sadece onların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını diliyorum, allah kötü haberlerini esirgesin, 2 side harika pırıl pırıl çocuklar, ananın yazgısı kızına geçermi bilmem, ama benim annemde çok gözyaşı dökmüş hasretlikten,boşanmışlar ve bizden ayrılmak zorunda kalmış, annesiz büyüdüğüm gibi, şimdi evlatlarımdanda ayrı kaldım, ve eski eşim asla çocukları alamazdı, sadece eşi olan kadın sayesinde iyi bir yuva kurduda öylelikle gitti çocuklar, en azından buda bir teselli, ben çocuklarımı terketmedim, okumaları kendilerini geliştirmeleri için gerekeni yaptım, verdiğim mücadeleyi herkes gördü, hatalarımla sevaplarımla ortadayım, canım yavrularım, gün olur devran döner, ben çok güçlü bir şekilde dimdik duracağım sadece sizin için, hayalayaz canım benim, sana ne kadar teşekkur etsem azdır, herşeyden elimi ayağımı çekip kendimi pisimbatımın bana kızdığı tempo ile çalışmaya adamıştım gene, neyse ki bugün daha iyiyim, her damla gözyaşında olgunlaşıp büyüyorum sanki, herşey çok güzel olacak eminim, babamda harika olacak çocuklarımda, isterlerse yanımda olmasınlar, onları özgür bıraktım artık, kendi ayaklarının üzerinde dursunlar, kendimi taşıyacağım sadece, çoook mutlu olacağım, öss ye hazırlanacağım, 40 yaşımda basın yayına girmiş olacağım, kim nederse desin, tek başıma kimsenin tek kuruşu ile değil kendi emeğimle terimle, bilgimle, yüreğimle, sevgimle başaracağım, mustang canım benim, olayı çözdüm galiba, olay budur yani değilmi, enerjiyi açığa çıkarttım, ve serbest bıraktım, heeey evren ben burdayım, enerjimi görüyormusunuz, ışıklar saçıyorum sanki...., dernek için tekrar harekete geçiyorum, ben böle bunalıma girince herkes durdu bekliyor, ne garip ama tek başıma aldım başımı yürüdüm, erdal demirkıran paneli, ve tuluyhan uğurlu konseri, 3000 mektup, ve 2 ay boyunca kaç kez tam sayfa haber bile oldu yaptıklarım, şu tren vagonuna asılayım bari tuluyhanla görüşüp, meydana vagonu şööle gümbür gümbür getirmeli,,,3. mektubu yazacağım şimdi ve her gördüğüme elden dağıtacağım, bana fikir verin emi arkadaşlar mektubuma yazacağım şeyler öyle konular olmalıki, tam yürekten 12 den isabet etmeli, kadın olmak nedemekmiş, yapacak ne çok şey var daha hele dur sen, bir öss bizi bitiremez ki, bu arada % 52 gençlerine hayranlığım iyice artmaya başladı, greenpeace, BAK, bir umut, az olmayacağız, çok olacağız ki görsün millet açsın gözünü.. aldığımız oksijenin hakkını verelim dimi amaaa