Cevap: Telepatik Etkiler beklemediğiniz kişilerin telefonla araması etkisi Evet kesinlikle bunu ben de yaşadım. Ama telkinlere bağlamak hiç aklımın ucundan geçmemişti. Öfkeli olduğum birine karşı kendimi ifade etmek için hiçbir şey yapmamıştım. Aradan 3 yıl kadar geçtikten sonra konuşmaya karar verdiğimde telepati yoluyla mesajlarımı iletmiştim ve 2 gün sonra bana ulaşmıştı. O zaman çok şaşırmıştım ve konuşma isteğini yanıtsız bırakmıştım. Daha sonra tekrar denedim ve tekrar aynısı oldu. Bu sefer konuşmuştum.
Bu sene bu tür olayları çok yaşıyorum ben. Aklımdan kim geçiyorsa bir şekilde karşılaşıyorum. Hem de aynı gün genellikle ya da hemen arkasından o kişiyle ilgili bir haber alıyorum.
Rüyalarımı hatırlamasam da gün içinde bazen gözümün önünden geçen görüntüler oluyor. Anlık bir şey belirsiz ama ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. O an gözümün önünden geçen kişi kimse seninle ilgili böyle bir şey hissediyorum diye sorduğumda doğru olduğunu öğreniyorum. Ve henüz hiç yanılmadım. Böyle bir şeyle uğraşmamıştım hiç. Kendiliğinden ortaya çıktı bende. Belki bende telkinlerden etkilenmişimdir. |