Cevap: Bilge'nin Günlüğü Eveeeeeeeeet merhabalarr DünyanınEnMutluHastası karşınızda :D Yeeeeeeeeeepyeni sayfalarımla tertemiz daha siyah mürekkep deymemiş sayfalarımla burayadım artık sihay mürekkep yok gökyüzünün güzelliği olan mavi en sevdiğim papatyaların sarısı ve küçük bir bebegin yanaklarındaki pembelerle buradayım (: Böyle iç açıcı renkler kullanıcam artık zihnime daha bir güzel görünüyorlar (: Ahhh.. Bu hastalıklı yere geleli 5 gün oldu ve ben gerçekten sıkıldımmm.. :D ama yinede gülümsüyorum kendimi inanılmaz dolu böyle coşkun hissediyorum Reebok'larımı giyip kilometrelerce koşabilirmişim gibi :D Veya herşeyden önemlisi oturup yaglı bir döner yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :D Size bir sır veriyimm ama kimseye söylemeyin :D dün burdan bir arkadaşım dolma falan getirmiş çantasına iyice saklayarakda sokabilmiş içeri :D onları tam yerken orama burama taktıkları makina zar zar ötmeye başladı :D doktorlar geldi nedenini hala bulamadılar :D yediğim 6 7 tane dolma bogazıma dizildi ama olsun bu ne ya insan 5 günde zayıflarmı yemin ederim zayıfladım yarım dan daha fazla olmayan iğrenç bir çorba veriyorlar sadece birde bittikce taktıkları 1000000 litrelik kadar görünen aptal serumlar :D Ahh ahh. burdan bir çıkıyım önce döner sonra babam calıstıgı otelde güzel bir tatil :D Ve tabiki yıllardır kordinatör aşcı başı olan babam yemek yapmama tavrına devam etsede beni kıramayıp kolalı tavuk yapacagını biliyorum :D Dügününü mahvettiğim halde ablam arıyor sürekli :D bu dahada ilginç :D dimi? :D Ahh evet. uyku vakti şu Hamşirret ( hemşire ) bozuntusu daha fazla zırıldamadan uyuyorumm Sizi seviyorummm İyiki varsınız İyiki yanımdasınız Teşekkürler (:
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |