Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2010, 04:19 PM   #18 (permalink)
7tepe
Üsteğmen

Tesekkür: 170
166 Mesajinıza toplam 450 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
7tepe will become famous soon enough7tepe will become famous soon enough
Talking Cevap: 7tepe'nin Günlüğü

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok saolun;

Şimdiye kadar hep çekim yasasıyla ilgili mucizelerimden bahsettim,şimdi ise bu sitedeki telkinleri dinledikten sonra yaşadıklarıma gelmek istiyorum,

Ben zaten çekim yasasını bilip onu kullanan birisiyim,bu sitedeki telkinlerin amacıda aşağı yukarı çekim yasası gibi ama sen ne olduğunu anlamadan bilinç altın ilgileniyo bu işlerle,herneyse yinede bende etkileri hissedilir oldu,ilk gün dinlediğimde gece 04 te yatmama rağmen sabah saat 08:30 da kalkmam çok şaşırtıcıydı ve uyuşuk değildim oldukça zindeydim,mükemmel bir hissiyat,Daha sonra daha dik yürüdüğüm fark ettim,eğik yürüdüğümde ister istemez rahatsız oluyorum ve dik yürümeye başlıyorum,ben böyle olacağına inandığım içinmi böyle oluyor yoksa gerçekten doğrumu bilmiyorum ama işime gerçekten çok yarıyo,çok etkili, ve diğer bir etkiside çok su içmem oldu tabi bunun etkisi bir hafta sonra oldu başlarda az su içiyordum ama şimdi 3 litreye yakın içiyorumdur ayrıca içtiğim içeceklerde cabası,yazın etkisiyle diye düşünmeyin,ben normalde yazın en fazla 1 litre su içerdim.Ayrıca çok şaşırdığım bir olay oldu,nasıl anlatsam bilmiyorum aslında bir erkek olarak utanmıyo değilim ama olsun anlatıcam,dün araba sürerken bi müzik dinledim daha doğrusu halay müziği acıklı müzik olsa dert etmicem, nasıl ağlayasım geldi anlatamam tutamıyorum kendimi ilk defa böyle bi hissiyat yaşadım bi yandan ağlayasım var bir yandanda kendi halime gülüyorum çok tuhaf hissettim kendimi,yani içimde dert ettiğim bişeyde yok,üzülmem gereken bir olayda yaşamadım ama ağlamak istiyorum,akşam oldu eve geldim siteye girdim ve telkinlerin yan etkilerine baktım ağlama hisside vardı,hani öncedende bilmiyodum böyle bir etkisinin olabileceğini ama oldu işte,demekki gerçekten işe yarıyor.

Aklıma geldikçe vaya yaşadıkça etkilerini yazmaya devam edicem.
7tepe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla