Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2010, 06:49 PM   #79 (permalink)
Lorennao7
Teğmen

Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın Bilgecim,

Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi.

İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum.

İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler.

Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence?

Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım beğenirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Ben daha çok renklerle ruh halimi yansıtırım bu hoşuma gidiyor (: siyahı sevmem pek umutsuzlugu yansıtır gibi geliyor :D Yediğim o 6 7 tane dolma öylesine mutluluk verdiki evet yorum yapma mutluyumm :D ben azimliyimdir biraz karar verdimmi uygularım mutlaka (: müzikleride şimdi indiriyorum (:

İyiki varsın (:

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Merhaba Bilge'cim,

Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile.

Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten.

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

Teşekkürlerrrr :D

Zorla dan kastın :D aaa korktum şimdi tamam bir yere gitmek yok söz :D

Kaçırdıgına bende sevindim boş yere düşünmemiş olmuşsun :D

İyiki varsınnn (:

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla