Cevap: Hayatım Berbat...Neler Olacak?--Merve'nin Günlüğü-- Yazmıyorum sana uzun zamandır günlük... Çok şey oldu,çok şey değişti... Artık hayattan beklentilerim var,umutlarım.Sebepsiz de olsa gülümsemeyi öğrendim,belki de gülümsemek için sebepler üretmeyi... Hangisini öğrenmişsem iyi ki yapmışım diyorum şimdi.Gülümsemek çok güzelmiş... Telkinlerime yenilerini ekledim,dinlemeye devam ediyorum çok şükür. Bol bol kitap okuyorum,biçok şey öğreniyorum...Öğrendiğim şeylerin farkına varıp bir kez daha gülümsüyorum... Kardeşime vakit ayırmaya çalışıyorum,o güldükçe ben bir kez daha gülümsüyorum... Artık ev işlerini yaparken o kadar çok şikayet etmiyorum,annem teşekkür ettikçe ben yine gülümsüyorum... Ne olduysa oldu diyorum,derin bir nefes alıp her şeye rağmen yine gülümsemeye çalışıyorum... Hayatın güzel yönlerini keşfetmeye çalışıyorum artık anlayağın günlük :) En basitinden: Önceden çılgınca dans edebileceğim kız arkadaşlarım bile yok -bırakn sohbet etmeyi- diyen ben şimdi durduk yere müzik açıp kendi kendime dans edebiliyorum,şarkı söyleyebiliyorum.... Liseye gelinceee.... Buraya iki yıl önce taşınmıştık,geldiğimiz yerde bi fen lisesi açılmış.. oraya gieceğim,biçok akrabamız var orada hem.. Daha iyi ders çalışayım diye yurdunda kalacağım ama hafta sonları tanıdık birilerini görmek iyi gelir diye düşünüyorum... O konuda da önce çok negatif düşünüyordum ama değiştim artık... Yeniden doğuyorum günlükk!!! :) Umutluyum,mutlu olma yolunda da ilerliyorum çok şükür... Tam da denilen gibi: HAYATIM DEĞİŞTİ..!
__________________ sshhh
---->KendimiSeviyorum |