18-07-2010, 05:59 AM
|
#46 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Evet karavan,çok güzel bir farkındalık bu..
İşte dönüşüm talep etmenin sonucu..o anki olumsuz duygunuzu olumluya çevirdiniz,bakış açınızı değiştirdiniz..bunu her yaşadığınız olumsuz duyguda yapmaya devam ederseniz,artık olumlu düşünmek hayatınızın vazgeçilmezi olacak..
Farkındalıklarınızın artması dileklerimle..
Sevgiler.. | Sevgili yeni bir hayat, Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum. Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim. Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim. İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil. Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum. Teşekkür ederim. İyiki varsınız, İyiki yanımdasınız, İyiki beni bilgilendiriyorsunuz, İyiki bana destek oluyorsunuz. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3 |
| |