18-07-2010, 05:49 PM
|
#26 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sevgili nurcan1985, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sizi farkedemediğim ve daha önce hoş geldiniz diyemediğim için üzgünüm. Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum ve birşey dikkatimi çekti. 5 Temmuzda ruh halinizin iyi olmadığından kendinizi yalnız ve iyi hissetmediğinizden bahsetmişsiniz. 7 Temmuzda ki yazınızdan anladığım, herşey güllük gülistanlık olmuş. Buna sizin adınıza sevinmemek mümkün değil elbette ama iki günde ne yaptınız neyi nasıl uyguladınız sihirli bir değnek mi buldunuz, hiçbirşey anlatmayınca ben de merak ettim açıkçası. Sanıyorum pek çok arkadaşımız da benim gibi düşünüyordur. Burası güzel ve ciddi bir site ve en güzeli de hepimiz yaptıklarımızı uygulamalarımızı burada paylaştığımız için size bunu yazma ihtiyacı hissettim. Kusurumu bağışlayın lütfen. Tekrar hoşgeldiniz. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3 |
| |