Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2010, 11:57 PM   #34 (permalink)
pff_xP
Teğmen

pff_xP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
80 Mesajinıza toplam 247 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pff_xP will become famous soon enoughpff_xP will become famous soon enough
Standart Cevap: Merve'nin Günlüğü

Alıntı:
Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım benim günlüğünü şimdi okudum bütün yazdıklarına bir yorum yapmak istiyorum (:

Kitap okuma alışkanlıgı cok güzeldir. Benim kitap konusunda her zaman söylediklerimi söylemişsin '' Yemek gibi içmek gibi. '' (:

Şimdi son sayfaya geldimde bakıyorum epey gelişme kaydetmişsin ama ara sıra dalgalanmalar yaşıyorsun bunlar çok doğaldır ergenlik çagındasın daha olumlu bakmayı dene (:

Burada gerçekten çok müthiş insanlar vardır tam yerine düştün wampirellamız karavan (: bak herkez yorumunu yapmış sana destek olmaya çalışıyor (: gülümse derim sana herşeye herkeze inat (:

Bak şu anda hastanedeyim bir operasyon geçirdim buna ragmen gülümsemem yüzümde hastanenin en mutlu vatandaşıyım (: Her nefesinin kıymetini bil hayat o kadar çabuk geçiyorki (: bak 1 hafta öncesine kadar ölümle burun burunaydım işte o anda ailenin kıymetini anlıyorsun (: hiçbirşey için somurtma (:

Mutlu ve huzurlu olman dileğiyle (:
İyiki varsın .
İyiki aramızdasın (:
Bitanemsin yaa
Çok iyi geldin bana şimdi...Anlatamam...Sebepsiz yere gözlerim dolmuştu,gülümsettin :)
Öncelikle geçmiş olsun canım,sen de iyi ki varsın :))

Dediğin gibi oldukça yol katettim,inanılmaz bir değişimdi benim için...
Ve çok şükür ki bu gelişmeler devam ediyor...Olumlu bakmaya çalışıyorum,sanırım artık bunu başarabiliyorum :)
Her şeyin güzel bir yönünü keşfedip,bu küçücük bir şey bile olsa ona gülümsemeyi öğrendim...
Hepinize teşekkür ederim.
Sizi çok seviyorum.
İyi ki varsınız.