Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 01:59 AM   #208 (permalink)
tuba_erva
Teğmen

tuba_erva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 272
62 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuba_erva is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

Alıntı:
belkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı durumdayız tubacım.kafam çok karışık birde daha puan düşebilirmiş de.
puan önemli değil tabiki sıralamalara bakmamız lazım.ben halen hatalı olduğunu düşünüyorum ama ösym başkanı belirgin bir hata yok dedi.
allah yardımcımız olsun...
ben tüm gün pc basında klavuza baktım boynum agrıdı o derece şuan gece 1:50 ancak uyumaya gıdecegım..
puana hıc bakmadım sıralamaya baktım
canım sana tavsıyem 2009 sıralamasına da bak 2010 a da..
ıkısını de cıkardım yazdım deftere arada cok fark var
kesin yerlesırım dıyebılecegım 8 unıversıte cıktı benım..digerlerıne de 2009 sıralaması ıle bır ıhtımal düşerse
30 tercıhını de doldur ölü tercıh yapma
yanı en yüksek basarı sıralamandan düşüğe dogru yap
baska aklıma gelenlerde yazayım
özel unvlerın hepsıne nerede ıse gırebılıyorum =) ama param yok
burslu üniversitelerde sınıfta kalmadıgın sürece sorun yok tam burslularda gecerlı bu dedıgım
ayrıntılı bilgi için yazmadan önce unıversıtelerın sıtelerını tıkla yeterlı bılgı var..
yurtdısı düşünürsen onu da arastırdım puanları düşük ama gıdenlerin yorumları cok kötü son ıhtımal buraya gelın dıyolar..hapisten kacsam dahı gelecegım en son yer burası
sımdılık aklıma gelenler böyle

ben ygs2den tercıh yapacagım
ama hala kararsızım tutacagını bıle bıle büyük ihtımal
cunku hem calısıp hem okuyacagım kpss sınavımda var atandıgım yerı yazsam seneye mı bıraksam dıye dusunuyorum unıversıteyı
ama hersene zaman kaybı ve hersene sınav sıstemı daha da zorlasıyor
üstelik bu sene sınava gırenlerın sayısı cok az böyle bır fırsat elıme gecermı bır daha bılmıyorum ..
bı yandan da acele etmesemmı dıyorum

...

kafana takılan bır soru olursa yardımcı olmaya calısırım sıkma canını 26sında baslıyor tercıhler daha var
yarın klavuz yayınlanacak netten bakmakla olmuyor boynum tutuldu ben yarın klavuzu da alacagım..
ösym baskanı acıklamada yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı..
tuba_erva isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla