Arkadaşlar bu gece yazarken bir anda aklıma şu geldi.Size yöntemi anlattım anlatmasına da bu yöntem sonucunda karşılasacağınız bazı durumlarla nasıl daha kolay başa çıkabileceğiniz konusunda bir şeyler yazmadım (Bunu bana hatırlamamda bana vesile olduğu için sevgili inferius'a çoook teşekkür ederim ) Sizlerde deneyimlerinizi buradan paylaşmayınca sanki herşey süt liman ilerliyormuş gibi oldu ama az önce çok sevdiğim bir arkadaşıma cevap yazarken kafama dank ediverdi Bazı kökleşmiş duyguların ve bilinçaltımıza yerleşmiş olumsuzlukların köklü olarak değişimi sancılı olabiliyor.Ama bu yolda dönmek yok biliyorsunuz.Hepimiz birbirimize böyle zamanlarında destek olmak için varız burda.Tozlarımızdan arınacağız!!! Kimimiz ufak bir silkelenmeyle arınırken kimimizi birazcık halı pataklar gibi pataklayıp silkelemek zorunda kalacağız ama asla pes etmek ve yarı yolda bırakmak yok.Tam gaz yola devam edeceğiz.Düşüp kalkmalar olmasa gerçek dostlukların değeri nasıl bilinir öyle değil mi Eğer sizde bir takım iç dalgalanmalar yaşıyorsanız lütfen endişeye kapılmayın sadece mutluluğa giden,iç huzura giden yolda doğru istikamette olduğunuzu bilin.
Sizler için aşşağıya küçük bir alıştırma koydum.Kendinizi kötü umutsuz hissettiğiniz anda,karamsarlığa kapılmaya başladığınızda lütfen bunu deneyin.Sizi nasıl bir anda huzura götürdüğünü göreceksiniz ve içinizdeki gerçek sizi ve potansiyeli keşfedip değişim adına olan yolunuza enerjiyle şarj olarak full güçte devam edebileceksiniz Herşey üstün hayrımıza olsun ...
Sizde şu anda sebebini bilmediğiniz iç huzursuzluklar ve dalgalanmalar yaşıyor olabilirsiniz.Çünkü çöp torbamıza atıp geri dönüşüme yolladığımız çöplerimizin bize hangi yollarla geri döneceğini bilemiyoruz.Kimimiz için çok çabuk ve güllük gülüstanlık bir dönüş olurken,kimimiz içinse sancılı gelgitlerle dolu bir dönüşüm süreci olabilir.Bunu gözden kaçırdığım için özür dilerim. Bu bir mazeret değil ama yoğunluğuma verin bu seferlik Öncelikle,bu olumsuz duyguların baş gösterdiği anda şunu düşün; Bu duyguyu son kez yaşıyorum ve şu anda tüm meleklerim benim en üstüm hayrım için içimde biriktirdiğim ne kadar tortu ve işe yaramaz şey varsa hepsini birer birer alıp dönüşüm çöplüğüne taşıyorlar ve bana tekrar geri döndüklerinde onların yerine neşe ve yaşam sevincini getirecekler... Ve hemen ardından zorakide olsa yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştir ve şunu düşün.-4-5,10-15 senin için kaç tanesi yeterliyse -o kadar meleğin ruhuna yerleşmiş tüm lekeleri teker teker alıp ruhundan temizlediklerini ve onların yerine ışıl ışıl parlayan bir kostümle ruhunu donattıklarını...sonrada ruhundaki o kara lekeleri alıp uzaklara doğru uçtuklarını ve kısa bir süre sonra o lekeler yerine ellerinde mis kokulu çiçeklerle sana döndüklerini hayal etttt....Bu sayede o mutsuzluk ve acı hissinin seni Kuşatmasına engel olacaksın ve onun seni yönetmesinin önüne geçip sen onu yönetebileceksin durum böyle oluncada seni boyunduruğu altına alamayacağını anlayıp o kötü hisler yerini neşeye ve yaşam sevincine bırakıcak ve heyecandan içinde kelebekler Uçuşucak Bu alıştırmayı önce fikir sahibi olmak için oku.Sonra gözlerini kapayıp olabildiğince gerçekçi kılmak için hayal gücünü kullan.
Kendini bir gölün kenarında hayal et.Su sakin,uysal ve bir bardak kadar saydam.
Derin ve yavaş yavaş nefes alıp ver ve zihninin derin bölgelerine sığın.
Koşuşturan tüm düşüncelerinin ve imgelerin farkına var ve yanlız orada olmalarına izin ver.
Kendini şu an nasılsan öyle gör.Yargılamaya çalışma, fakat sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan insanla-kendinle- birlikte ol.
Şimdi,bu imgeyi arka plana geçir. Eğer gitmek istemiyorsa, sorun değil, sadece etrafta sallanmasına müsade et.
Zihninde gelişen ve hayatı seven bir insan olarak kendi imgeni yaratmaya başla. Mutluluğun renginin ve kahkahanın sesinin farkına var. Ruhunun, aklının ve vücudunun her yerinde zindeliği besleyecek mükemmel kararlar aldığın günlerden geçerken izle kendini. Özenle beslendiğini gör. Aktif olduğunu gör, sessizce anı dinle ve yaratıcılık düzeyinin yükselmesinden zevk al. Yaptığın herşeyden yanlızca senin değil, bu gezegende yaşayan tüm canlıların yararlandığını gör. İnsanların sana doğru nasıl yöneldiğinin ve olayların daha az çabayla ve senin istediğin gibi gittiğinin farkına var. Havada senkron ve sihir var.
Yaptığın her şeyin içine akan parlak enerjiyi hisset. Yaşamının yeni bir amacı var. Kendini yükselmiş ve yaşamın özüne ulaşmış hissedeceksin.
Vücudunun her bir hücresinde yenilendiğini ve yükseldiğini hisset. Her şeyin iyi olduğunu bilmenin rahatlığıyla gevşe.
Kalbinden akan derin minnettarlık yayıldıkça on kez daha derin nefes alıp ver. Neşeyle ve kararlılıkla kendi yolundasın. Hazır olduğunda gözlerini aç