Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Merhaba, O gün bunu başardım evet ama dün akşam üzeri bir arkadaşımı hiç yoktan bir sebeple kırmayı da başardım. Hemde hiç olmayacak bir sebepten. Sanıyorum o an fazlası ile gergindim (Sebebini bilemiyorum) tam da o sırada telefon açtı ve hiç ama hiç olmıyacak bir sebep yüzünden ona biraz sert konuştum. O da üzüldü telefonu kapattığım anda bende üzüldüm. Açıp bunu da belirtmedim.Özür de dilemedim. Şimdi gecenin bir vakti hala ayaktayım.Burada sizlerle bu konumu paylaşıyorum. Zaman zaman çok bunalıyorum.Keşke hep o miniğe yapabildiğim gibi herşeyin üstesinden gelebilsem öfkeme hakim olabilsem ama olamıyorum işte. Böyle olunca da tüm ümidim bir anda kırılıyor. Hiçbir alt yapım olmadığı için çok daha fazla zorlanıyorum.Daha önceleri biraz olsun kendimi kişisel gelişim konusunda yetiştirebilmiş olsaydım şu an bu kadar zorlanmazdım. Şimdi sabahı sabah edicem yine.Ne güzel uykularım onbeş gündür iyi kötü bir düzene girmişti. Bana okumamı tavsiye edeceğiniz kendimi geliştirme anlamında önerileriniz olabilrimi. Gördüğüm kadarı ile burada okuduklarım ile,telkinler ile alt yapı olmaksızın bu işin altından kalkmam pek mümkün görünmüyor.Daha da kötüsü kendimi iyi tanıyorum bir süre daha böyle giderse pes edip bunları da yapmamaktan korkuyorum.Şu an var gücümle tutunmaya çalışıyorum. Herkese Teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. |