Konu
:
İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.
Tekil Mesaj gösterimi
19-07-2010, 04:48 AM
#
66
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.
Sevgili Karavan,
sana önerebileceğim kitapların listesini sunuyorum
En sevdiğim konuda öneri istemişsi
n bende yazmadan edemedim
Muhammed Bozdağ'ın kitaplarıyla başlamanı tavsiye ediyorum sana.Bu kitaplarda içinde eksik kalan her şeyi bulacağına tüm kalbimle inanıyorum ben.Şimdiye kadar okuduğum pek çok kişisel gelişim kitabında,iyide ama burda bir eksik var dediğim herşeyin eksiğini tamamlayan kitaplar.
Ve her biri benim baş ucu kitaplarım konumundalar.Dili çok sade ve insanın gerçekten içine işliyor
bu kitapları okurken yaşadığım duygu yoğunluğundan döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok
İstemenin Esrarı
Düşün ve Başar
Ruhsal zeka
Sevgi Zekası
Sonsuzluk Yolculuğu
Muhammed bey'in kitapları bir internet sitesinde set halinde ve çokta uygun bir fiyata satılıyor.Ordan set halinde almanı tavsiye ederim.Ben bu sayede bir kitap fiyatına yani 24 liraya 4 kitabınada sahip olabildim
Hatta pek çok arkadaşıma da hediye olarak onun kitaplarını aldım
Birde bu aralar yeni başladığım ama sürekli geri döne döne okuduğum ve uygulamaları didik didik edip yapmaya çalıştığım için bitiremediğim bir kitabım var
Onuda sana fazlasıyla tavsiye edebilirim.Sitemizde kuantum düşünceyle ilgili pek çok yazıya ulaşabilirsin.Ve kuantum düşüncede kitaplarını en çok beğenip düşüncelerine saygı duyduğum insan R.Şanalın kitapları hakkında bilgilerede ulaşabilirsin ama benim şu an okuduğum kitap Kathy Freston'un Kuantum İyileşme adlı kitabı.Bunu almanıda sana tavsiye ederim.İçeriniden çok güzel bilgiler ve uygulamalar var
Sevgiyle Kal
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul