Konu: umudum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 11:55 AM   #2 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: umudum

www.hayatimdegisti.com_shamanic_ozlem_sahin_affetm e_meditasyonu.zip | tekdosya.com

Bu sesli olan. Bunu indirip dinleyerek yapacaksın.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-ithafen.html

Bu da sözlü olan. Bi kez okursan kazananlardan olacağına eminim :)

Hoşgeldin. Emin ol hiçbirimiz dümdüz bi yolda yürümüyoruz. Hepimizin hayatında bir yerlerde engebeli araziler var. Soyut veya somut; bir yerlerde karşımıza çıkıyorlar. Yazdıklarını okudum, yaşadıklarını anlayabiliyorum. Bunun senin üzerinde bıraktığı etkiyi tahmin edebiliyorum. Zor ama biz zoru naparıııızzz?? İşte böyle yaparııızzz Sen pes etmedikten sonra, gerisi önemli değil. Karşına ne çıkarsa çıksın; aşılması gereken bi kaf dağı yada ejderhalar ülkesi, hepsini aşabileceğini bildikten sonra hiçbiri karşında duramaz :) Telkinlerle, olumlamalarla, içimizdeki pırıl pırıl kalbe sahip olan meleklerin dağıttığı kucaklar dolusu öpücüklerle, sevgiyle, mutlulukla, huzurla sen de dilediğin gibi biri olacaksın :) Unutma; herşey her an daha da güzele gidiyor
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla